Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην κηδεία της καθηγήτριας: Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της! (Video)

Πέθανε από καρδιά μέσα σε ασθενοφόρο!

7 Οκτωβρίου 2019 21:49
Θρήνος στην κηδεία της καθηγήτριας: Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της! (Video)

Συντετριμμένοι ήταν όλοι στο «τελευταίο αντίο» της άτυχης καθηγήτριας Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η κηδεία της έγινε στη Θέρμη. Η κόρη της και ο σύζυγος της, την αποχαιρέτησαν για πάντα. Έχασαν ξαφνικά μια πανέξυπνη και δραστήρια γυναίκα. Βαρύ το κλίμα και στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η 52χρονη καθηγήτρια ήταν ιδιαίτερη αγαπητή σε καθηγητές και φοιτητές. Την περιγράφουν ως έναν επιστήμονα που λάτρευε τη δουλειά της. Πήγαινε από τις 7 το πρωί στο πανεπιστήμιο και δεν έφευγε αν δεν ολοκλήρωνε όλες τις εργασίες. Αδιανόητο: Καθηγήτρια παρενοχλούσε μαθητή της και είχε απαιτήσεις!

Ο φοιτητής, Φάνης Παπαστάθης, ο οποίος ήταν μαζί της στο συνέδριο στην Αρχαία Ολυμπία, είναι σοκαρισμένος.

«Ήμασταν σε μια καφετέρια και ένιωσε μια αδιαθεσία και από εκεί πήραν τα πράγματα το δρόμο τους. Δεν είναι καλά κανένας μας αυτή τη στιγμή, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος μας είχε σαν παιδιά της» ανέφερε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο σύζυγός της ζήτησε αεροδιακομιδή αλλά δεν έγινε»

Οι συνάδελφοι της συζύγου του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ιωάννη Μουρμούρα, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι οργισμένοι για τον χρόνο που χάθηκε!

«Και αφού την κρατήσανε 3-4 ώρες αποφασίσανε να την μεταφέρουν με ασθενοφόρο και μια ειδικευόμενη στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο σύζυγος της ζήτησε αεροδιακομιδή, δεν έγινε κάτι τέτοιο! Η γυναίκα χάθηκε εντελώς άδικα!» ανέφερε ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Διεθνών – Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Νίκος Βασιλειάδης.

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατέρρευσε στο κέντρο της Ολυμπίας, στις 14:10 το μεσημέρι του Σαββάτου. Την παρέλαβε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν τον κολποκοιλιακό διαχωρισμό. Κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοθωρακοχειρουργική μονάδα κι έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Όμως, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη λίγο πριν την Άρτα.

Δε λειτουργεί η καρδιοχειρουργική του Ρίο από το 2017

«Στο Νοσοκομείο του Ρίου η καρδιοχειρουργική μονάδα της θωρακοχειρουργικής κλινικής είναι κλειστή από το 2017. Δεν έχουν βγάλει καν χρονοδιάγραμμα για προσλήψεις εξιδεικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για να λειτουργήσει αυτή η μονάδα» ανέφερε ο αντιπρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών Αχαΐας, Στέλιος Τσοχατζής. Σοκ στην Αγγλία: Καθηγήτρια φιλά με πάθος τον μαθητή της!

Όλη η Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιουνίου καλύπτονται από το νοσοκομείο των Ιωαννίνων και της Αθήνας
Στην Ελλάδα του 2019 όλα τα περιστατικά από τις περιφέρειες των Ιονίων Νήσων, της Ηπείρου, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, καλύπτονται από το νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όταν εκείνο εφημερεύει και από τα νοσοκομεία της Αθήνας. Όλα αυτά μέχρι να ανοίξει και πάλι η καρδιοθωρακοχειρουργική του Ρίου.

«Έκλεισε το 2017 γιατί ο διευθυντής πήρε την έδρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αττικό. Είναι πολύ επικίνδυνο για τους ασθενείς γιατί η διακομιδή τους απαιτεί πάνω από 4 ώρες από την ώρα που θα πάθουν το καρδιολογικό πρόγραμμα και είναι σχεδόν αδύνατη η αντιμετώπιση τους» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σαλος! Παραιτήθηκε καθηγήτρια μαθηματικών από σχολείο! Την κατηγορούσαν ότι είναι πορνοστάρ! (photos)

Μια καθηγήτρια μαθηματικών σε σχολείο της Ρωσίας, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της, όταν μαθητές την κατηγόρησαν πως εργαζόταν… ως πορνοστάρ στον ελεύθερό της χρόνο. Αδιανόητο: Καθηγήτρια παρενοχλούσε μαθητή της και είχε απαιτήσεις!

Η Γιούλια Σκουράτοβα παραιτήθηκε από τη θέση της από το κολέγιο μηχανολογίας του Κεμέροβο, υποστηρίζοντας οτι μία ομάδα μαθητών προσπάθησε να την εκβιάσει, εξαιτίας της ομοιότητάς της με μία ηθοποιό ερωτικών ταινιών. Η συγκεκριμένη ομάδα μαθητών παρουσίασε στην 31χρονη καθηγήτρια μια σκηνή από ερωτική ταινία, με την πρωταγωνίστρια να της μοιάζει σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 31χρονη καθηγήτρια αρνήθηκε την παρουσία της στη σκηνή αυτή, παραδέχτηκε όμως την εξαιρετική της ομοιότητα με τη πορνοστάρ. Στη συνέχεια, και αφού η Γιούλια δεν υπέκυψε σε χρηματικούς εκβιασμούς, οι μαθητές ξεκίνησαν να διαδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έχει... διπλή ταυτότητα και μετά τα μαθήματα, εργάζεται σαν ηθοποιός σε ερωτικές ταινίες

Η φήμη εξαπλώθηκε στην πόλη του Κεμέροβο και έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ακόμη μια γυναίκα είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κολέγιο πριν από μερικά χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share