Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Κατοικούσαν σε δομή φιλοξενίας!

7 Οκτωβρίου 2019 18:51
Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Θρίλερ με τον βιασμό 6χρονου αγοριού σε δομή φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας! Το άτυχο παιδί ζούσε σε δομή φιλοξενίας με τη μητέρα του, όπως και ο δράστης που είχε κάνει αίτηση παροχής ασύλου στην Ελλάδα!

Δείτε επίσης: Δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕA: Είδε τον ένα κατηγορούμενο και έτρεμε! (Video)

Θρίλερ με τον βιασμό 6χρονου αγοριού σε δομή φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας. Την επίθεση κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής η μητέρα του παιδιού την Παρασκευή και οι αξιωματικοί της υπηρεσίας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να περάσουν χειροπέδες στον δράστη. Πρόκειται για έναν 54χρονο Κογκολέζο ο οποίος έμενε και αυτός στη δομή του ξενοδοχείου Αχίλλειον στην Όμόνοια έχοντας κάνει αίτηση για άσυλο.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Η μητέρα του 6χρονου αγοριού το πήγε στο Παίδων Αγία Σοφία λέγοντας ότι το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού από έναν θηριώδη άνδρα. Αμέσως οι γιατροί του έκαναν εξετάσεις παράλληλα κλήθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος επιβεβαίωσε όλα όσα ανατριχιαστικά είχε καταγγείλει η μητέρα και η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Η μητέρα τους είπε ότι δεν γνωρίζει τα στοιχεία του άνδρα όμως έδωσε την περιγραφή που έκανε το παιδάκι. Οι έμπειροι αξιωματικοί με οδηγό τις περιγραφές χτένισαν την περιοχή και σήμερα το απόγευμα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Φρίκη στην Ηλεία: 44χρονος βίασε την 14χρονη θετή του κόρη!

Φρίκη στην Ηλεία με έναν 44χρονο πατέρα να βιάζει την 14χρονη θετή του κόρη! Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η 14χρονη έμεινε για λίγες ημέρες μόνη με τον 44χρονο σύζυγο της μητέρας της και εκείνος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές το κορίτσι, βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις. Σοκ: 9χρονοι βίασαν ομαδικά 5χρονο!

Το 14χρονο κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα για τα όσα φέρεται να βίωσε και άμεσα ενημερώθηκαν στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου φερόμενου δράστη.

Το κορίτσι είναι υπό καθεστώς προστασίας έως ότου επιστρέψει η μητέρα της. Αναμένεται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση για την υπόθεση.

Φρίκη και αποτροπιασμός! Πατέρας βίαζε κόρη του! Απέκτησε μαζί της έξι παιδιά! (photos)

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί στην Ιρλανδία η υπόθεση ενός πατέρα που βίαζε τη θετή του κόρη από την ηλικία των 12 ετών επί σχεδόν δύο δεκαετίες και απέκτησε μαζί της έξι παιδιά. Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Τα τρία από τα παιδιά αυτά, η Άσλεϊ, η Ίζελτ και η Μέγκαν Μάνινγκ συνέκριναν τον πατριό τους, Σον Μακ Ντάρμπι με τον διαβόητο αυστριακό παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ, που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη σ’ ένα υπόγειο στην Αυστρία επί 24 ολόκληρα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απέκτησε 24 παιδιά μαζί της. Οι τρεις αδελφές περιέγραψαν πώς ο πατριός τους κρατούσε σκλάβα την τρομοκρατημένη μητέρα τους, Μαίρη, τη βίαζε και την κακοποιούσε. Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Ο Μακ Ντάρμπι, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και παραδέχθηκε ότι είχε αποκτήσει έξι παιδιά με την θετή κόρη του μεταξύ του 1981 και του 1989, επιμένοντας, ωστόσο, ότι κατά τη γνώμη του δεν είχε κάνει κάτι κακό! Ο παιδεραστής πέθανε πριν από τουλάχιστον δέκα χρόνια χωρίς ποτέ να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οι κόρες του εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ μέσω της Irish Sun κατά των Αρχών και της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα τους, μολονότι είχε ζητήσει πολλές φορές βοήθεια. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

«Μίλησε στις αρμόδιες υπηρεσίες, μίλησε στην αστυνομία αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτε. Κι εκείνοι που φέρουν την ευθύνη είναι το νομικό σύστημα κι οι υπηρεσίες πρόνοιας», λέει η 35χρονη σήμερα Άσλεϊ. «Είμαι ευτυχής», πρόσθεσε, που «επιτρέπονται πλέον στην Ιρλανδία οι εκτρώσεις ειδικά σε υποθέσεις βιασμών. Η μητέρα μας θα είχε γλιτώσει νωρίτερα, αν είχε αποφασίσει να κάνει έκτρωση».

Ο εφιάλτης του θύματος του παιδεραστή

Η Μαίρη ζούσε τέτοιον εφιάλτη που κοιμόταν διαρκώς μ’ ένα σφυρί κάτω απ’ το μαξιλάρι της ελπίζοντας να εμποδίσει έναν νέο βιασμό της, είπαν οι κόρες της. Ήταν πολύ στοργική μάνα, παρά τον τρόμο που βίωνε, αλλά τα παιδιά της δεν αποκάλεσαν ποτέ «πατέρα» τον παιδεραστή πατριό τους. Η αλκοολική μητέρα της Μαίρη παντρεύτηκε τον Μακ Ντάρμπι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου άνδρα της το 1973. Στα 10 της τη βίασε ο θείος της! Στα 12 την ανάγκαζαν να κοιμάται με άντρες! Σήμερα, μας λέει την ιστορία της!

Η Μαίρη ήταν μόλις 16 ετών όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, έναν γιο, το 1981. Ξανάμεινε έγκυος όταν ο γιος ήταν μόλις τριών μηνών μετά από νέο βιασμό από τον Μακ Ντάρμπι, που ήταν τότε 37 ετών, αλλά απέβαλε. Ο παιδεραστής την ανάγκασε να βάλει το έμβρυο σε μια σακούλα και να το θάψει σ’ ένα χωράφι. Οι βιασμοί και η κακοποίηση συνεχίστηκαν όταν ο Μακ Ντάρμπι μετακόμισε με τη Μαίρη σ’ ένα σπίτι στο Δουβλίνο, όπου την απομόνωσε απ’ τον έξω κόσμο και την υποχρέωσε να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Γέννησε την Άσλεϊ το 1983, την Ίζελτ το 1984, ένα αγόρι το 1986 που δόθηκε για υιοθεσία και την Μέγκαν το 1989. Εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι ο Μακ Ντάρμπι είναι ο πατέρας. Σοκαριστικό: Έδωσε ναρκωτικά στην ανήλικη αδερφή του και μετά την βίασε!

Το τέλος του δράματος

Σε ηλικία 22 ετών η Μαίρη αποκάλυψε στα παιδιά της το μυστικό της και διέφυγε με τη βοήθεια ενός γείτονα στις ΗΠΑ, αλλά αργότερα επέστρεψε όταν έμαθε ότι οι υπηρεσίες Πρόνοιας είχαν αναλάβει τις κόρες της. Αποτάνθηκε σε ψυχολόγους και αργότερα έγινε κι η ίδια ψυχοθεραπεύτρια, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά με τον άνδρα της. Έγραψε, μάλιστα, το 2014 ένα βιβλίο για το δράμα της με τον τίτλο «Κανείς Δεν Θα Σε Πιστέψει». Όπως αποκάλυψαν οι κόρες της η Μαίρη είχε καταγγείλει τον παιδεραστή πατριό της στην αστυνομία το 1994. Ο Μακ Ντάρμπι συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά όπως υποστήριξε «δεν εξέλαβε ποτέ ως κακοποίηση» αυτό που έκανε στην θετή του κόρη. Τελικά δεν του ασκήθηκε ποτέ δίωξη, αφήνοντας τις κόρες του να διερωτώνται μέχρι σήμερα «γιατί;»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share