Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάος στους δρόμους της Αθήνας! Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι;

Δείτε εδώ που θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα!

7 Οκτωβρίου 2019 16:32
Χάος στους δρόμους της Αθήνας! Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι;

Κίνηση για γερά νεύρα στους δρόμους της Αθήνας! Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα, 16:00, στην Αθήνα, καθώς σε πολλές κεντρικές οδούς η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία. Τεράστια προσοχή: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της τροχαίας, τα περισσότερα προβλήματα παρατηρούνται στις κάτωθι οδούς:

-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), ύψος Αχαρνών
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), ύψος Αττικής Οδού
-Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), ύψος Καισαριανής
-Λ. Κηφισίας (άνοδος), ύψος Υγεία
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος), ύψος ΟΑΚΑ
-Βασ. Κωνσταντίνου, κάθοδος
-Σταδίου
-Βασ. Αμαλίας
-Φιλελλήνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δύο πορείες στην Αθήνα! Τι συνέβη;

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η Τροχαία το πρωί του Σαββάτου, λόγω των μετακινήσεων του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, για την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: Προσοχή: Τη Δευτέρα επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας!

Ο κ. Πομπέο θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10:30, ενώ μια ώρα περίπου αργότερα, δηλαδή στις 11:25, θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις, ενώ επί ποδός θα βρίσκονται πάνω από 1.000 αστυνομικοί.

Πορείες για την επίσκεψη Πομπέο

Στις 12 το μεσημέρι το ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα Pompeo Go Home με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν στη συνέχεια πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Την ίδια ώρα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑ.Ε., ΚΚΕ (μ-λ), ΟΚΔΕ, ΚΕΕΡΦΑ, Σ.Φ.Ε.Α κ.ά) καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια. Στις ανακοινώσεις τους αντιδρούν στην αμυντική συμφωνία της Κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για τις βάσεις, και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια συμφωνία αορίστου χρόνου για τις «βάσεις του θανάτου» χωρίς ημερομηνία λήξης, που μπορεί να ακυρωθεί μόνο εάν καταγγελθεί από κάποια πλευρά.

Προσοχή: Τη Δευτέρα επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας!

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μπαίνουν ξανά σε ισχύ, σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (μικρός δακτύλιος), καθώς και στην Αττική (πράσινος δακτύλιος), τα οποία επεκτείνονται μέχρι και τον μεγάλο δακτύλιο.

Δείτε επίσης: Σας αφορά! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο!

Συγκεκριμένα:

Μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας (Μικρός δακτύλιος)

Τα όρια του μικρού δακτύλιου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του μικρού δακτυλίου το μέτρο δεν ισχύει.

Στις οδούς και λεωφόρους που περικλείονται από τον μικρό δακτύλιο επιτρέπεται μόνο η εκ περιτροπής κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, καθώς και των Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, με βάση το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας τους (μονά – ζυγά).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share