Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Πέθανε αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα!

Θλίψη!

6 Οκτωβρίου 2019 20:59
Τραγωδία: Πέθανε αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα!

Σε τραγωδία μετατράπηκε η κούρσα «Run 4 Wales» καθώς ένας αθλητής πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα! Τραγωδία στον αθλητισμό: Δολοφονήθηκε πασίγνωστος αθλητής!

Η κούρσα, η οποία είναι ουσιαστικά ο ημιμαραθώνιος του Κάρντιφ, είναι ένας ετήσιος φιλανθρωπικός αγώνας, με την συμμετοχή χιλιάδων δρομέων.

Ο άνδρα έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια της κούρσας και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της ουαλικής πρωτεύουσας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Θέλουμε να στείλουμε τα συλληπητήριά μας στην οικογένεια του δρομέα, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια της κούρσας», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 32χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Σε σοκ είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σε ηλικία 32 ετών. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Με τεράστια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, τα τελευταία χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Τελευταία του ομάδα οι Austin Bold, οι οποίοι ανακοίνωσαν την τραγική είδηση.

Ο 32χρονος άσος, Ισάακ Πρόμις, πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Θλίψη: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο!

Ένα νέο άσχημο παιχνίδι στον Άγκνους ΜακΝτόναλντ επεφύλασσε η ζωή, μιας και ο 26χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο πάνω που ήθελε να κάνει comeback στην καριέρα του μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Ο αμυντικός της Χαλ είχε παίξει μόλις τρία παιχνίδια πέρυσι μιας και είχε θρόμβωση στην γάμπα και αναγκάστηκε να μείνει για εννέα μήνες εκτός και πάνω που πήγαινε να βάλει ξανά την καριέρα του σε μια σειρά (σ.σ δηλώνοντας μάλιστα πριν περίπου έναν μήνα ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο σκληρή της ζωής του) ήρθαν τα πραγματικά άσχημα νέα…Σοκ στο ποδόσφαιρο: Παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Συγκεκριμένα, η Χαλ ανακοίνωσε:

«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άγκνους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του. Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.

Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο».

Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! (Photo)

Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ο διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βοσνίας. Τραγωδία στο Μαρόκο: Κατέρρευσε γήπεδο από ορμητικά νερά! Επτά νεκροί! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γκάκο, στα νότια της χώρας, με την ομοσπονδία να προσθέτει πως ο 39χρονος Σπάχιτς μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα του Σαράγεβο για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Ο Σπάχιτς, που έχει αγωνιστεί σε Σεβίλη και Μπάγερ Λεβερκούζεν στη διάρκεια της καριέρας του, αποσύρθηκε από τη δράση το 2017. Ήταν μεταξύ των ηγετών της Εθνικής Βοσνίας στο δρόμο προς την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που ήταν η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα συμμετοχή της χώρας σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο Σπάχιτς είχε αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ του 2014, ωστόσο αργότερα επανήλθε. Συνολικά, μετρά 94 συμμετοχές με την Εθνική Βοσνίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share