Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγριο ξύλο στα Σεπόλια: Τέσσερις τραυματίες έπειτα από συμπλοκή! (Video)

Χαμός!

6 Οκτωβρίου 2019 18:58
Άγριο ξύλο στα Σεπόλια: Τέσσερις τραυματίες έπειτα από συμπλοκή! (Video)

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε συμπλοκή και άγριο ξύλο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Μανιτάκη και Αυλώνος, στα Σεπόλια. Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα! Άγριο ξύλο μεταξύ συμπεθέρων! (photo)

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία "Αττικόν" και "Ευαγγελισμός". Η συμπλοκή ξέσπασε μεταξύ μελών ομάδας Ρομά, από άγνωστη αιτία. Άγριο ξύλο σε ματς Βραζιλίας-Χιλής! (Video)

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Τρεις νεκροί και 10 σοβαρά τραυματίες! (photos-video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ονδούρα. Δέκα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ Εμίλιο Ιζαγκουίρε. Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Τα επεισόδια ξέσπασαν μέσα και έξω από το γήπεδο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ολύμπια και Μοτάγκουα στην Τεκυσιγκάλπα.

Ο 33χρονος Ιζαγκουίρε ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας της Μοτάγκουα, έξω από το γήπεδο.

Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία του γράφοντας ότι τραυματίστηκε όταν ένα τζάμι έσπασε και τον χτύπησε στο μάτι, προσθέτοντας πάντως πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Τελικά τα επεισόδια διαλύθηκαν όταν επενέβη η αστυνομία και διέλυσε τους οπαδούς χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμα έχουν τραύματα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα. Μεταξύ τους είναι και ένα μικρό αγόρι. Η κατάσταση τριών από τους τραυματίες είναι κρίσιμη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού νοσοκομείου, Λόρα Σχονερ.

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο λιμάνι μεταξύ αλλοδαπών!

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Δύο ομάδες νεαρών, η μία αποτελούνταν από Πακιστανούς και Αλγερινούς και η άλλη από Έλληνες και Αλβανούς, συνεπλάκησαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους. Φωτιά στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, οι νεαροί χρησιμοποίησαν σιδερολοστούς και πέτρες από τα παρακείμενα παρτέρια. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά αρκετά άτομα, ενώ ένας νεαρός αφού ξυλοκοπήθηκε, μαχαιρώθηκε στην πλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειονότητα τους, τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο ήταν ανήλικοι. Στο σημείο εκτός από δυνάμεις του Λιμενικού, έσπευσαν αστυνομικοί των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ. καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Δανός τουρίστας βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο!

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα για έναν 39χρονο Δανό, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από καφετέρια του Ρεθύμνου, στην παραλιακή λεωφόρο στη Κρήτη, σήμερα τα ξημερώματα. Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα!

Ο 39χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια και οι άνδρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία, τον βρήκαν σε κακή κατάσταση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται, ενώ σύμφωνα με όσα είπε, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, τέσσερις άγνωστοι σε αυτόν άνδρες.

Ο Δανός φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ωστόσο η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share