Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πολίτες και πυροσβέστες τραυματίες από εκρήξεις στο Oktoberfest!

Τρεις εκρήξεις!

6 Οκτωβρίου 2019 09:34
Πολίτες και πυροσβέστες τραυματίες από εκρήξεις στο Oktoberfest!

Εξερράγη ο μετασχηματιστής σε πυλώνα ρεύματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 30 τραυματίες στο φεστιβάλ Oktoberfest της Καλιφόρνια!

Δείτε επίσης: Χανιά: Έκρηξη καλοριφέρ μέσα σε περιπολικό! Τραυματίστηκε ο αστυνομικός!

Τουλάχιστον τρεις εκρήξεις συγκλόνισαν το βράδυ του Σαββάτου την περιοχή Χάντινγκτον Μπιτς στην Καλιφόρνια, στο χώρο όπου διεξαγόταν το Oktoberfest.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξερράγη ο μετασχηματιστής σε πυλώνα ρεύματος και πως οι τραυματίες, πολίτες και πυροσβέστες, είναι τουλάχιστον 30.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media δείχνουν την στιγμή της δεύτερης έκρηξης, όπου τεράστιες φλόγες υψώνονται στον σκοτεινό ουρανό!

Ο πυλώνας που εξερράγη βρισκόταν κοντά σε ένα συγκρότημα καταστημάτων και εστιατορίων, ενώ δίπλα ακριβώς διεξαγόταν το Oktoberfest. Η περιοχή αμέσως βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Φρικιαστικό τροχαίο! Γυναίκα κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο! (photos)

Tο ακρωτηριασμένο χέρι της αναγκάστηκε να κουβαλήσει μέχρι το ασθενοφόρο μια 26χρονη γυναίκα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό. Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Η Τσέλσι Βέλα είχε πάει για διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η 26χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, καθώς το έδαφος είχε γίνει ολισθηρό μετά το πέρασμα τυφώνα.

Περιγράφοντας πώς σημειώθηκε το ατύχημα η 26χρονη Βρετανίδα είπε ότι ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατεύσει το κεφάλι της, αλλά το όχημα προσγειώθηκε στο χέρι της και έτσι ακρωτηριάστηκε.

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», είπε η Τσέλσι μιλώντας στην The Sun.

Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα στην Φθιώτιδα! Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχθηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ένα ακόμη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμo Καστρίου –Γραμμένης στην Δυτική Φθιώτιδα. Τραγωδία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε!

Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές του οχήματος δεν υπήρξε κάτι χειρότερο όσον αφορά τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα δε με τους περαστικούς κυνηγούς, από το σημείο, σημείωναν πως είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν δει.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, καλό θα ήταν οι οδηγοί να προσέχουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα μιας και ο πληθυσμός των ζώων έχει αυξηθεί ραγδαία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share