Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο! Απατημένος σύζυγος μήνυσε τον εραστή της πρώην του και πήρε αποζημίωση 750.000 δολάρια!

Στη Βόρεια Καρολίνα!

5 Οκτωβρίου 2019 15:36
Αδιανόητο!  Απατημένος σύζυγος μήνυσε τον εραστή της πρώην του και πήρε αποζημίωση 750.000 δολάρια!

Απατημένος σύζυγος μήνυσε τον εραστή της πρώην του και πήρε αποζημίωση 750.000 δολάρια! Εξοργισμένη η σύζυγος του δικηγόρου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη: «Δεν θα αφήσω κανέναν σε χλωρό κλαρί! Θα βγάλω τα πάντα...» (Video)

Ο Κέβιν Χάουαρντ είδε την οικογενειακή του ζωή να γίνεται συντρίμμια όταν η επί 12 χρόνια σύζυγός του τον χώρισε, για να ανακαλύψει στη συνέχεια πικραμένος ότι τον απατούσε μ’ έναν συνάδελφό του στη Βόρεια Καρολίνα...

Αλλά ήταν αυτός που γέλασε τελευταίος όταν δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο εραστής της πρώην του ευθυνόταν για τη διάλυση του γάμου του και επιδίκασε στον Χάουαρντ αποζημίωση 750.000 δολαρίων!

«Η γυναίκα μου είχε πει ότι ήθελε το διαζύγιο επειδή εργάζομαι πάρα πολλές ώρες και απουσιάζω από το σπίτι», είπε ο Κέβιν Χάουαρντ στο τηλεοπτικό δίκτυο WITN της Βόρειας Καρολίνα. Αλλά επειδή του μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντέτεκτιβ, ο οποίος ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε δεσμό μ’ έναν συνάδελφό του, που μάλιστα τους επισκεπτόταν κατά καιρούς. «Ερχόταν στο σπίτι μου και δειπνούσε μαζί μας. Λέγαμε διάφορες ιστορίες, μιλούσαμε για τα προσωπικά μας», είπε πικραμένος ο Χάουαρντ. Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό! Ξεσπά η σύζυγός του:«Σκέφτηκες τα παιδιά μου όταν σκότωσες τον άντρα μου;» (Video)

Κι έτσι προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση εις βάρος του εραστή της πρώην του επικαλούμενος έναν νόμο που ισχύει από τον 19ο αιώνα στην Βόρεια Καρολίνα, μια εποχή που οι γυναίκες θεωρούνταν ιδιοκτησία των συζύγων τους. Ο νόμος αυτός, που ισχύει και σε άλλες πέντε αμερικανικές Πολιτείες, επιτρέπει στον ένα εκ των δύο συζύγων να μηνύει ένα τρίτο πρόσωπο, που θεωρούν ότι είναι η αιτία της διάλυσης του γάμου τους λόγω «κακόβουλων ενεργειών». «Κατέθεσα τη μήνυση επειδή θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος τη σημασία της ιερότητας του γάμου, ειδικά στην εποχή μας που αμφισβητούνται έντονα οι ηθικές αξίες», είπε ο Χάουαρντ. Αυτή τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του αλλά αυτός την εκδικήθηκε μετά θάνατον!

Η δικηγόρος του, Σίντι Μιλς, καταθέτει τουλάχιστον μια τέτοια αγωγή κάθε χρόνο σε δικαστήρια της Βόρειας Καρολίνα και μάλιστα πριν από εννέα χρόνια ένας από τους πελάτες της έλαβε αποζημίωση 5,9 εκατ. δολάρια σε μια παρόμοια υπόθεση.

Τσιγκούνης σύζυγος ήθελε να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του - Όταν πέθανε η σύζυγος πήρε την εκδίκησή της!

Τσιγκούνης σύζυγος ήθελε να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του - Όταν πέθανε η σύζυγος πήρε την εκδίκησή της!

Μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό το να έχεις έναν σύντροφο που είναι τσιγκούνης.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του όπως θεωρεί σωστό, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο διαφορετικά όταν είσαι σε σχέση.

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να συμβιβαστεί και να προσαρμοστεί ο ένας στον άλλον.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή όχι. Μπορεί να είναι φανταστική αλλά την βρήκαμε ξεκαρδιστική και σας τη δείχνουμε!

Ήταν ένας άντρας που δούλευε σκληρά σε όλη του τη ζωή, αποταμίευε όλα του τα χρήματα και ήταν πολύ τσιγκούνης. Αγαπούσε τα λεφτά του πιο πολύ από οτιδήποτε.

Μία μέρα, ο άντρας αρρώστησε. Οι γιατροί του είπαν πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά του. Αφού το έμαθε αυτό, το πρώτο πράγμα που είπε στην γυναίκα του ήταν: "Τώρα άκουσε, όταν πεθάνω θέλω να πάρεις όλα τα χρήματά μου και να τα βάλεις μέσα στο φέρετρο μαζί μου γιατί θέλω να τα πάρω στην μετά θάνατον ζωή."

Στο υπόσχομαι," είπε η γυναίκα του, που τώρα θα ζούσε μία πολύ φτωχή ζωή ως χήρα.

Λίγο αργότερα, ο άντρας της πέθανε και η κηδεία έγινε στην εκκλησία της γειτονιάς τους. Εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο φέρετρο και η γυναίκα του καθόταν μαυροφορεμένη δίπλα από τον καλύτερό τους φίλο. Όταν τέλειωσε η τελετή και πριν ο νεκροθάφτης κλείσει το φέρετρο, η γυναίκα του είπε, "Περιμένετε ένα λεπτό!"

Είχε μαζί της ένα κουτί παπουτσιών, πλησίασε το φέρετρο και το έβαλε μέσα. Μετά, ο νεκροθάφτης το έκλεισε, το κλείδωσε και τον έθαψε.


Ο φίλος της της είπε: "Τι υπήρχε μέσα στο κουτί;" Η χήρα απάντησε, "Ήθελε να θαφτεί με όλα του τα χρήματα, οπότε τα έβαλα εκεί."

"Είσαι τρελή; Έθαψες τον τσιγκούνη μαζί με όλα του τα χρήματα;" Είπε, "Ναι, του το υποσχέθηκα. Είμαι καλή Χριστιανή. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Του υποσχέθηκα πως θα έβαζα αυτά τα χρήματα στο φέρετρο μαζί του."

"Αλλά ήταν πλούσιος, πώς κατάφερες να τα χωρέσεις όλα σε ένα κουτί παπουτσιών;" "Αυτό ήταν όντως ένα πρόβλημα," είπε η γυναίκα. "Οπότε τα μάζεψα όλα, τα έβαλα στον λογαριασμό μου και του έγραψα μια επιταγή…"

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share