Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διακοπή στα δρομολόγια του Προαστιακού!

Τι συνέβη;

4 Οκτωβρίου 2019 15:23
Διακοπή στα δρομολόγια του Προαστιακού!

Η πτώση ενός δένδρου προκάλεσε προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού. Χαλαζόπτωση και σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» το κέντρο της Αθήνας! (photos-video)

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης στο ύψος της Λεύκας, από πτώση δένδρου, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Όπως ανακοινώθηκε αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Στο σημείο τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος.

«Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή... Επιστρέφει ο χειμώνας» - Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)

«Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή» σήμερα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με τον καιρό να παρουσιάζει επιδείνωση και να έχουμε βροχές, καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Μάλιστα, το τελευταίο 10ημερο του Μαρτίου θα επιστρέψει ο χειμώνας και πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί. Με βροχές και καταιγίδες ξεκινάει η νέα εβδομάδα κυρίως στα ανατολικά τμήματα με τα φαινόμενα να καρτούν μέχρι και το απόγευμα. Ενώ, πιο ήπιος ο καιρός στην δυτική Ελλάδα. Επίσης, σε μία έκτακτη προειδοποίηση προχώρησε και ο Σάκης Αρναούτογλου!

Συγκεκριμένα, κλειστός θα είναι ο καιρός στην Αττική με αυξημένες συννεφιές, βροχές και καταιγίδες με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

Καιρός σήμερα: Βροχές με αφρικανική σκόνη και πτώση της θερμοκρασίας

Άστατος θα είναι ο καιρός από σήμερα, σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς θα υπάρξουν βροχές με αφρικανική σκόνη αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, βροχές θα σημειωθούν σταδιακά σε όλη τη χώρα από νωρίς το πρωί, ενώ θα είναι ισχυρές κατά τόπους στα ανατολικά και τα νότια, όπου αναμένονται και ισχυρές καταιγίδες. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, ενώ σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ, αναμένονται και χαλαζοπτώσεις κατά τόπους.

Η πρόγνωση του καιρού αναλυτικά

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανώς μέχρι το απόγευμα στη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, κυρίως στα νοτιότερα τμήματα, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα ανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς, στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, αρχικά τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα της Κρήτης και τις Κυκλάδες μέχρι τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: Αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και τις βραδινές ώρες θα φθάσουν πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, που βαθμιαία στα βόρεια θα εξασθενήσουν και στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Nεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές μέχρι νωρίς το απόγευμα. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, όπου πιθανώς πρόσκαιρα να είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share