Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Χαλαζόπτωση και σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» το κέντρο της Αθήνας! (photos-video)

«Άνοιξαν» οι ουρανοί!

4 Οκτωβρίου 2019 14:37
Χαλαζόπτωση και σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» το κέντρο της Αθήνας! (photos-video)

Η κακοκαιρία «χτυπάει» για τα καλά τη χώρα μας και πριν από τις 14.30 σημειώθηκε χαλαζόπτωση και σφοδρή καταιγίδα στην Αθήνα, δημιουργώντας πρόβλημα στους δρόμους της πρωτεύουσας. Προειδοποίηση Σάκη Αρναύτογλου: «Μεγάλη προσοχή»! Έρχεται νέο κύμα με καταιγίδες και μπόρες! (Video)

Μέτωπο τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων επηρεάζει από τις μεταμεσονύκτιες ώρες έως και το ξημέρωμα της Παρασκευής τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου. Τάσος Αρνιακός: Θα συνεχιστούν τα ισχυρά φαινόμενα! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν; (Video)

Το μέτωπο αυτό αναμένεται κινηθεί αργά ανατολικά και να «σαρώσει» σχεδόν το σύνολο της χώρας, με εξαίρεση την Κρήτη. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα συνολικά ύψη βροχής έως και τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, και οι περιοχές όπου περιμένουμε τις εντονότερες βροχοπτώσεις.

kairos_meteo_ena

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, όπου θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Βάσει της τελευταίας πρόγνωσης της ΕΜΥ, η Αττική θα επηρεαστεί από τις 12:30 περίπου μετά το μεσημέρι και από τα Δυτικά. Καταιγίδες θα επηρεάσουν τα βόρεια του νομού, με ανατολική - βορειοανατολική κίνηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share