Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεσπά η μάνα που η κόρη της πέθανε μετά από επέμβαση αδυνατίσματος! (Video)

Στο εδώλιο 16 γιατροί!

4 Οκτωβρίου 2019 13:49
Ξεσπά η μάνα που η κόρη της πέθανε μετά από επέμβαση αδυνατίσματος! (Video)

Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για την 46χρονη Ειρήνη, με την νεαρή γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από μία επέμβαση αδυνατίσματος που είχε κάνει. Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά 27χρονη δημοσιογράφος!

Στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε η μητέρας της η οποία ξέσπασε και περιμένει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της.

Στο εδώλιο βρίσκονται 16 γιατροί, ενώ η δίκη έχει αναβληθεί επτά φορές!

Δείτε το βίντεο:

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 32χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Σε σοκ είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σε ηλικία 32 ετών. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Με τεράστια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, τα τελευταία χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Τελευταία του ομάδα οι Austin Bold, οι οποίοι ανακοίνωσαν την τραγική είδηση.

Ο 32χρονος άσος, Ισάακ Πρόμις, πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πέθανε η Μαρία Πνευματικού

«Έφυγε» σε ηλικία 53 ετών η παιδαγωγός Μαρία Πνευματικού.

Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη Λάρισας.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της, τη μητέρα της Στυλιανή Πνευματικού, αδέλφια και ανίψια!

Δείτε επίσης: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης!

Σοκάρει ο χειρουργός του Πέτρου Τατσόπουλου: «Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν! Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό!»

Aπό βέβαιο θάνατο γλίτωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά από κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής που υπέστη. Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο Πέτρος Τατσόπουλος!

Ο καρδιοχειρουργός Δημήτρης Λυμπεριάδης που χειρούργησε τον γνωστό συγγραφέα μίλησε στην εκπομπή "Εκτός Γραμμής": «Είναι σταθερή αυτή τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε» είπε και πρόσθεσε: «Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του κι είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά.

Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο».

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα»: Σοκ με τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Εκτός γραμμής και αμέσως όλο το πλατό «πάγωσε». Ο συγγραφέας και πολιτικός ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και ελάχιστα μετά είχε καταρρεύσει.

Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε ένα διάρκειας πέντε ωρών χειρουργείο καθώς διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Ο Γιάννης Λύρας, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και μίλησε μεταξύ άλλων για ανάνηψη που έκανε στον πρώην βουλευτή κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα. Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Ήταν σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λύρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share