Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρίσιμη επέμβαση στην καρδιά για την Νόνη Δούνια!

Δύσκολες ώρες!

4 Οκτωβρίου 2019 11:49
Κρίσιμη επέμβαση στην καρδιά για την Νόνη Δούνια!

Σε κρίσιμη επέμβαση στην καρδιά προέβη το πρωί της Παρασκευής η Νόνη Δούνια, όπως μετέφερε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε ένα χρόνια πρόβλημα στην καρδιά και έπρεπε να προβεί σε αυτό το πολύ κρίσιμο χειρουργείο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής και η Νόνη Δούνια βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης!

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα για την αγαπημένη ηθοποιό!

Νόνη Δούνια: H σέξι βουλευτής έβγαλε την πρώτη φωτογραφία στη Βουλή!

Την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγη ώρα η Νόνη Δούνια.
Το πρώην μοντέλο που στις εκλογές της 7η Ιουλίου εξελέγη βουλευτής με το κυβερνών κόμμα ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με φόντο τα άδεια έδρανα της Βουλής.

«Η πρώτη θεσμική επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και δέος!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Η Νόνη Δούνια ήρθε 4η στην Α' Πειραιώς με τη ΝΔ.

Αυτές είναι οι 61 γυναίκες που μπαίνουν στην Βουλή!

Μετά την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου αυτές είναι οι γυναίκες που μπαίνουν στην Βουλή! Στο σύνολο τους είναι 61 γυναίκες και αποτελούν κάτι λιγότερο από 19% της σύνθεσης της νέας Βουλής! Αυτές οι γυναίκες διάσημες και μη μπήκαν στην Βουλή, ποια όμως ηχηρά ονόματα δεν τα κατάφεραν;

Από τις συνολικά 61 γυναίκες βουλευτίνες, 23 εκλέγονται με τη Νέα Δημοκρατία, 23 εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, 4 εκλέγονται με το ΚΙΝΑΛ, 4 εκλέγονται με το ΚΚΕ, 3 εκλέγονται με την Ελληνική Λύση και 4 εκλέγονται με το ΜέΡΑ25.

Στα μέλη της νέας Βουλής, μεταξύ των 300 βουλευτών, γυναίκες είναι 61 βουλευτές. Δηλαδή οι γυναίκες αποτελούν κάτι λιγότερο από το 19% σύνθεσης της νέας Βουλής.

Συγκεκριμένα, με τη ΝΔ εκλέγονται οι: Μαριέττα Γιαννάκου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή, Νίκη Κεραμέως, Ζωή Ράπτη, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Νόνη Δούνια, Μίκα Ιατρίδη, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Ελένη Ράπτη, Άννα Ευθυμίου, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά, Ασημίνα Σκόνδρα, Παρασκευή Βριζίδου, Μαριλένα Σουκουλή, Κατερίνα Μονογιού, Στέλλα Μπίζιου, Ζέττα Μακρή, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Φωτεινή Αραμπατζή, Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα, Ντόρα Μπακογιάννη (23).

Δείτε εδώ τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Έφη Αχτσιόγλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χαρά Καφαντάρη, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου, Νίνα Κασιμάτη, Όλγα Γεροβασίλη, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώτα Πούλου, Νατάσσα Γκαρά, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Δώρα Αυγέρη, Μερόπη Τζούφη, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Κατερίνα Παπανάτσιου, Θεοδώρα Τζάκρη, Μπέτυ Σκούφα, Πέτη Πέρκα, Κυριακή Μαλάμα (23).

Με το ΚΙΝΑΛ εκλέγονται οι: Νάντια Γιαννακοπούλου, Φώφη Γεννηματά, Χαρά Κεφαλίδου, Ευαγγελία Λιακούλη (4).

Με το ΚΚΕ εκλέγονται οι: Αλέκα Παπαρήγα, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου, Μαρία Κομνηνάκα (4). Η Ελένη Γερασιμίδου παραιτήθηκε, με ανακοινωσή της, και την έδρα της έλαβε ο Γιάννης Γκιόκας.

Με την Ελληνική Λύση εκλέγονται οι: Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Μαρία Αθανασίου, Σοφία-Χάϊδω Ασημακοπούλου (3).

Με το ΜέΡΑ25 εκλέγονται οι: Αγγελική Αδαμοπούλου, Σοφία Σακοράφα, Μαρία Απατζίδη, Κωνσταντίνα Αδάμου (4).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share