Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (04/10) (Video)

Τα θέματα της ειδησεογραφίας σήμερα!

4 Οκτωβρίου 2019 08:08
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (04/10) (Video)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα...

Δείτε ποια είναι τα θέματα της ειδησεογραφίας που αναδεικνύονται στον ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Δείτε και τα αθλητικά πρωτοσέλιδα:

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Καιρός σήμερα: Σφοδρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι ως το βράδυ!

Καιρός σήμερα: Από καλοκαίρι... χειμώνα πάει ο καιρός, καθώς η ζέστη και η ηλιοφάνεια των προηγούμενων ημερών πήραν... ρεπό, δίνοντας τη θέση τους στις καταιγίδες, το χαλάζι και την πτώση της θερμοκρασίας. Το σκηνικό των καταιγίδων και των έντονων καιρικών φαινομένων αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα Παρασκευή, ενώ σε πολλές περιοχές δεν αποκλείεται να ρίξει και χαλάζι. Χαρακτηριστικό του καιρού και σήμερα θα είναι οι ξαφνικές, μικρή διάρκειας, αλλά έντονες καταιγίδες, όπως η χθεσινή που έπληξε από το... πουθενά την Αττική.

Δείτε το βίντεο:

Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή. Εξαίρεση αποτελούν η Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων όπου τα όποια φαινόμενα εκδηλωθούν θα είναι πολύ περιορισμένα. Βαθμιαία από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με τα φαινόμενα να κινούνται νοτιότερα και ανατολικότερα, ενώ και μέχρι το βράδυ οι καταιγίδες θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη.

Το σπάνιο καιρικό φαινόμενο που «χτύπησε» την Αττική! Εντυπωσιακές εικόνες! (Video)

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 17 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 22, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 17 έως 27 βαθμούς, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε πολλές περιοχές σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα βορειοδυτικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντως οι άνεμοι στα περισσότερα τμήματα του Αιγαίου θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση. Βορειοδυτικό ρεύμα εντάσεων 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ θα επικρατήσει στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες, αλλά στη συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται πρόσκαιρα να είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθένηση στα χερσαία τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 22 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, με τοπικά έντονα φαινόμενα. Από τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων το Σάββατο

Το Σάββατο αναμένουμε στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Από αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο, νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Το βράδυ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Νεφώσεις και σποραδικές μπόρες την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια σε ανατολικών διευθύνσεων. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share