Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βενεζουέλα: Σοκαριστικό βίντεο μέσα από τους φυλακές!

Τα βασανιστήρια των κρατούμενων!

3 Οκτωβρίου 2019 08:57
Βενεζουέλα: Σοκαριστικό βίντεο μέσα από τους φυλακές!

Τους έριξαν γυμνούς στο πάτωμα και, μεταξύ άλλων, έβαλαν και κόκορες να παλέψουν πάνω στα γυμνά σώματά τους

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο από φυλακή της Βενεζουέλας που δείχνει κρατούμενους να είναι γυμνοί στο πάτωμα και να βασανίζονται από σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι οποίοι βάζουν μέχρι και κόκορες να παλέψουν επάνω στα γυμνά σώματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ACN θύματα της συμπεριφοράς των σωφρονιστικών υπαλλήλων έπεσαν τουλάχιστον 82 κρατούμενοι.
Το βίντεο φέρεται να έχει καταγραφεί σε φυλακή της πόλης Ανάκο την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έδερναν για δύο ώρες τους κρατούμενους από τους οποίους στέρησαν φαγητό και νερό για 24 ώρες.

Συγγενείς των κρατουμένων δηλώνουν ότι πρόσφατα κρατούμενοι της εν λόγω φυλακής είχαν προχωρήσει σε «απεργία» για τις ελλείψεις σε φαγητό και νερό.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η εισαγγελία ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για το περιστατικό.

Αδιανόητο: Έκλεψε 50 δολάρια και πέρασε 36 χρόνια στην φυλακή!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη όταν ένας άντρας έκλεψε 50 δολάρια και πέρασε 36 ολόκληρα χρόνια στην φυλακή! Υπάρχουν χειρότεροι εγκληματίες και είναι έξω ακόμα! Έμεινε στη φυλακή 3 μήνες επειδή.. είχε μαζί του μέλι!

Ο Άλβιν Κέναρντ (Alvin Kennard) μπήκε στην φυλακή το 1983 και τώρα, στην ηλικία των 58 ετών, αφέθηκε ελεύθερος.

Είχε καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς δυνατότητα αναστολής επειδή όταν ήταν 22 χρονών έκλεψε από αρτοποιείο 50 δολαρίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, στον Κέναρντ δόθηκε ιδιαίτερα σκληρή ποινή λόγω της προηγούμενης παραβατικότητάς του αφού το 1979 είχε καταδικαστεί ξανά για ληστεία.

Μετά την απόφαση για απελευθέρωσή του οι συγγενείς του ξέσπασαν σε κλάματα.

«Όλοι μας ξεσπάσαμε σε κλάματα», δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η ανιψιά του, Πατρίσια Τζόουνς, αναφερόμενη στην οικογένεια και τους φίλους που βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν ο δικαστής Ντέιβιντ Κάρπεντερ ανακοίνωσε τη νέα καταδικαστική απόφαση που εξισώνει την ποινή του Κέναρντ με τα χρόνια που έχει ήδη εκτίσει στη φυλακή. Ο Κέναρντ, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως ξυλουργός δήλωσε στον δικαστή ότι θέλει να συνεχίσει το ίδιο επάγγελμα. Θέλει να βρει δουλειά και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Σοκ: Παρίστανε την καλεσμένη σε γάμους και έκλεβε τα δώρα του ζευγαριού! (photos-video)

Γυναίκα παρουσιαζόταν ως καλεσμένη σε γάμους στο Τέξας και έβαζε στο χέρι τα δώρα του γάμου. «Καυτή» τραγουδίστρια τράβηξε όπλο σε γαμήλιο πάρτι! (Video)

Οταν το 2005 οι Οουεν Γουίλσον και Βινς Βον πρωταγωνιστούσαν στην αμερικανική κωμωδία «Γαμο-μπελάδες», με αυθεντικό τίτλο Wedding Crashers, δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα υπήρχε κάποιος που θα ακολουθούσε την πρακτική τους στην πραγματική ζωή. Οι δύο χαρακτήρες της ταινίας συνήθιζαν να παρουσιάζονται απρόσκλητοι σε γάμους με στόχο να γνωρίσουν γυναίκες.

Κι όμως... Η αστυνομία στη συνοικία Κόμαλ Κάουντι της πόλης Σαν Αντόνιο, στο Τέξας των ΗΠΑ, αναζητά μια κυρία για τον ίδιο λόγο. Η γυναίκα, φωτογραφίες της οποίας διέρρευσαν στο διαδίκτυο με σκοπό να προκύψουν πληροφορίες για τη σύλληψή της, συνήθιζε να εμφανίζεται σε γάμους που τελούνταν στην πόλη. Σκοπός της βέβαια δεν ήταν να γνωρίσει ερωτικούς συντρόφους, αλλά να ξαφρίσει τα δώρα του γάμου των νεονύμφων.

Η γυναίκα που αποκαλείται από τις αρχές «Wedding Crasher», παρουσιαζόταν ως καλεσμένη σε μια σειρά από γάμους και φρόντιζε να βάλει στο χέρι τα πολύτιμα δώρα του γάμου που έφερναν στο σημείο της γαμήλιας τελετής οι καλεσμένοι για το ζευγάρι.

Την υπόθεση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ομάδα πολιτών που συμβάλει στην επίλυση εγκλημάτων, βοηθώντας την αστυνομία της περιοχής και προσφέροντας αμοιβή σε όσους πολίτες μπορούν να προσφέρουν πληροφορίες στις υποθέσεις των αρχών. Για την συγκεκριμένη κυρία, προσφέρεται αμοιβή 4.000 δολάρια για όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψή της.

Update: The suspect has been identified, arrested and charged through the Comal County Sheriff's Office TIPS =...

Posted by Comal County Crime Stoppers on Monday, August 12, 2019
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share