Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη!

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί!

2 Οκτωβρίου 2019 18:04
Νέες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη!

Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ο Πέτρος Τατσόπουλος, λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την εγχείρηση για το ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη χθες στο Ιπποκράτειο. Σοκ: Έμφραγμα υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος! Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός συγγραφέας είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Πλέον μπαίνει στο δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά την δύσκολη επέμβαση και οι γιατροί εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την έκβαση της υγείας του.

Αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία Τατσόπουλου

Σε λίγη ώρα αναμένεται και το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τατσόπουλο ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη και την κρισιμότερη μάχη της ζωής του. Μετά την ξαφνική του κατάρρευση on air στο στούντιο του Alpha μεταφέρθηκε στι Ιπποκράτειο, όπου έκανε πολύωρο (διάρκειας πέντε ωρών) και λεπτό χειρουργείο.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, ενώ βρισκόταν στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Τάκη Χατζή και της Λήδας Μπόλα στον Alpha, ένιωσε ξαφνικά έναν οξύ πόνο στο στήθος. Οπως φάνηκε και στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής, ο Πέτρος Τατσόπουλος έχασε το χρώμα του και με δυσκολία ακούστηκε σε κάποια στιγμή να ψελλίζει ότι θέλει να αποχωρήσει γιατί ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο στήθος. Αμέσως του προσφέρθηκε νερό, ενώ η εκπομπή διέκοψε για διαφημίσεις.

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα»: Σοκ με τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Εκτός γραμμής και αμέσως όλο το πλατό «πάγωσε». Ο συγγραφέας και πολιτικός ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και ελάχιστα μετά είχε καταρρεύσει.

Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε ένα διάρκειας πέντε ωρών χειρουργείο καθώς διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Ο Γιάννης Λύρας, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και μίλησε μεταξύ άλλων για ανάνηψη που έκανε στον πρώην βουλευτή κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα. Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Ήταν σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λύρας.

Πέτρος Τατσόπουλος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολύωρο χειρουργείο! Το ιατρικό ανακοινωθέν!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολύωρο χειρουργείο του Πέτρου Τατσόπουλου που υπέστη έμφραγμα σήμερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει διασωληνωμένος και θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα για παρακολούθηση. «Σώθηκε την τελευταία στιγμή» λένε οι γιατροί δείχνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

“Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.
Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση”.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share