Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα»: Σοκ με τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Συγκλονίζει ο γιατρός που έσπευσε να τον βοηθήσει!

2 Οκτωβρίου 2019 13:06
«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα»: Σοκ με τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Εκτός γραμμής και αμέσως όλο το πλατό «πάγωσε». Ο συγγραφέας και πολιτικός ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και ελάχιστα μετά είχε καταρρεύσει.

Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε ένα διάρκειας πέντε ωρών χειρουργείο καθώς διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα»: Σοκ με τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Ο Γιάννης Λύρας, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και μίλησε μεταξύ άλλων για ανάνηψη που έκανε στον πρώην βουλευτή κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα. Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Ήταν σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λύρας.

Θρίλερ: Λήστεψαν γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Ληστεία θρίλερ για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και του "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο την ώρα που απουσίαζαν οικογενειακώς.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και οι δράστες ήταν προφανώς διαβασμένοι, καθώς αν και ο πολιτικός βρίσκεται αυτές της ημέρες στο σπίτι του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας στην Ηλεία, τη συγκεκριμένη ώρα μαζί με την οικογένεια του βρισκόντουσαν στην εκκλησία. Ενώ να σας θυμίσουμε την χειρουργική επέμβαση για Έλληνα πολιτικό!

Περίπου στις 10:00 το πρωί οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έβαλαν σε φορτηγάκι και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το χρηματοκιβώτιο σύμφωνα περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share