Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ένταση και χημικά σε συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι!

Μέλη του ΠΑΜΕ πήραν το κράνος αστυνομικού!

2 Οκτωβρίου 2019 12:35
Ένταση και χημικά σε συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι!

Χαμός στο Κολωνάκι! 'Ενταση και χημικά σε συμβολαιογραφείο της περιοχής! Το περιστατικό συνέβη στην οδό Σκουφά 77, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας οικογένειας.

Άναψαν τα αίματα στο Κολωνάκι κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας μελών του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφείο και σημειώθηκαν επεισόδια.

Μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο και ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς που ήταν στο σημείο. Τελικά κατάφεραν να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τραγωδία στο Κολωνάκι: Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά!

Μάχες σώμα με σώμα

Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τα μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ οι τελευταίοι πήραν ακόμα και το κράνος ενός αστυνομικού, όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έγινε γνωστό πως δεν θα προχωρήσει ο πλειστηριασμός.

Συναγερμός στα Πατήσια: Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε ιδιωτικό κέντρο νεφρού!

Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό κατά ιδιωτικού κέντρου νεφρού έκαναν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Πατησίων. Εκκενώθηκε παραλία στη Βαρκελώνη: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός! (Video)

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν στον προαύλιο χώρο τον εκρηκτικό μηχανισμό και εξαφανίστηκαν, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών όπου διαπίστωσαν μικρό κρατήρα και περισυνέλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού.

Θεσσαλονίκη: Εκρηκτικός μηχανισμός στο εργοτάξιο του μετρό!

Εκρηκτικούς μηχανισμούς σε εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στις 17/05/2019 τοποθέτησαν αντιεξουσιαστές, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.


Στο χώρο του εργοταξίου εκδηλώθηκε φωτιά μικρής έκτασης και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

«Εμείς σε μια διαφορετική πολιτική συγκυρία επιλέξαμε να τοποθετήσουμε εκρηκτικούς μηχανισμούς στο υπόγειο του εργοταξίου του μετρό στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στις 17/05/2019. Η απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα για τη χορήγηση αδειών που πραγματοποιήθηκε εκείνες τις μέρες όπως και ο χρόνος και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε η δράση θέτουν δύο ακόμα περιεχόμενα. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη δράση γνωρίζουμε ότι σε ένα έργο τέτοιας σημασίας θα αναμειγνύονταν πολυεθνικές εταιρίες κολοσσοί στον κατασκευαστικό κλάδο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ανθρωποκτονία στα Πατήσια: Συνελήφθη ο δράστης!

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 42χρονου και η απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου, πράξεις που έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πατήσια.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης, 56χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή, ο δράστης έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο έβαλλε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά των δύο προαναφερομένων προσώπων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ημεδαπό και σοβαρά τον αλλοδαπό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε. Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια!

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής /Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία κατάφερε άμεσα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και να εντοπίσει την οικία διαμονής του, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share