Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: 38χρονη βιβλιοθηκάριος κατηγορείται για ερωτική σχέση με 14χρονο μαθητή!

Η ίδια έχει αρνηθεί τις κατηγορίες!

1 Οκτωβρίου 2019 21:05
Σοκ: 38χρονη βιβλιοθηκάριος κατηγορείται για ερωτική σχέση με 14χρονο μαθητή!

Σοκ στις ΗΠΑ 38χρονη βιβλιοθηκάριος κατηγορείται για ερωτική σχέση με 14χρονο μαθητή!

Η 38χρονη Κίμπερλι Πίνκαμ αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδόθηκαν και αφορούσαν στην περίοδο που εργαζόταν σαν βιβλιοθηκάριος σε σχολείο, στην περιφέρεια Kingsway. ΗΠΑ: Μπούλινγκ σε έγχρωμη μαθήτρια!

Οι εισαγγελείς που ανέλαβαν την υπόθεση, υποστηρίζουν από την πλευρά τους πως η Πίνκαμ διατηρούσε παράνομες σεξουαλικές επαφές με τον μαθητή, τόσο στις ώρες λειτουργίας του σχολείου, όσο κι εκτός αυτών. «Σε μια από τις περιπτώσεις, οι δυο τους βρέθηκαν στην αίθουσα των media ξαπλωμένοι στο δάπεδο και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο» ανέφερε η βοηθός εισαγγελέα στο Νιού Τζέρσεϊ.

Επιπλέον, στα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε με τον μαθητή, η Πίνκαμ τον αποκαλούσε «καυτό της αγόρι», ενώ του έγραφε πως «τον αγαπά». Ακόμα, η βοηθός εισαγγελέα αναφέρθηκε στην ύπαρξη φωτογραφιών, που έδειχναν τον μαθητή να βρίσκεται στο γραφείο της, ωστόσο επισήμανε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για σεξουαλική επίθεση από μέρους της.

Η Πίνκαμ παραμένει ελεύθερη, ενόψει της δίκης που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Αδιανόητο: Σχολική ψυχολόγος έκανε σ3ξ με μαθητή της μέσα στην τάξη!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Καλιφόρνια όταν μια σχολική ψυχολόγος έκανε σεξ με μαθητή της μέσα στην τάξη!

Το περιστατικό έγινε τον Απρίλιο του 2018 και οι αρχές έφτασαν στην σύλληψη της 35χρονης ψυχολόγου Κρίστεν Λιν Μπόιλ μόλις χθες. Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου μαθητή που επιχείρησε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα: Τι αποκάλυψε για τον γιο της; (Video)

«Οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας ασκούν τεράστια επιρροή στους ασθενείς τους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, όπου προστίθεται πως «η προδοσία αυτής της εμπιστοσύνης είναι ακόμα πιο απαχθής καθώς η ψυχολόγος χρησιμοποίησε την θέση της για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματός της και μετά εκμεταλεύτηκε την σχέση θεραπευτή - ασθενή, ενός από τους ασθενείς που την είχε εμπιστευτεί να τον θεραπεύσει».

Η Μπόιλ εάν κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και τρία χρόνια.

Σάλος: Παντρεμένη δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με 17χρονο μαθητή της!

Στις ΗΠΑ η κατάσταση με τις δασκάλες που έρχονται σε ερωτική επαφή με τους μαθητές τους, έχει ξεφύγει τελείως, καθώς τέτοια περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ συχνά. 5 χρόνια φυλάκιση για δασκάλα: Είχε ερωτική σχέση με 15χρονη! (Photo)

Το τελευταίο είναι αυτό της Χάλει Ριντ, η οποία σύμφωνα με τις αρχές του Κεντάκι έχει παραδεχθεί οτι είχε σ3ξουαλική σχέση με έναν 17χρονο μαθητή της, κατά την διάρκεια της χρονιάς 2017-18, στο τέλος της οποίας μάλιστα συνελήφθη και χρειάστηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη μέχρι την δίκη.

Η 37χρονη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχε συνευρεθεί με τον συγκεκριμένο νεαρό 8 φορές μέσα στο λύκειο, είτε με ολοκληρωμένη επαφή, είτε με στοματικό έρωτα.

Μάλιστα η κατάσταση για την ασυγκράτητη δασκάλα είναι τόσο σοβαρή που της έχει απαγορευτεί να έρχεται σε επαφές με ανήλικους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει ούτε σε δύο σχολικές εκδηλώσεις των παιδιών της, που ζήτησαν άδεια.

Σοκ: Δασκάλα έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με μια δασκάλα η οποία έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε

Εδώ και 21 μήνες μία δασκάλα από τη Μασαχουσέτη συνελήφθη γιατί έδινε ουσίες σε έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια παρενοχλούσε σεξουαλικά.Μάλιστα όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η δασκάλα είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι περισσότερες από 300 φορές.

Η Κριστίν Μακάλουν, ομολόγησε τις πράξεις της και στην απολογία της πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον 13χρονο ήταν αφού του είχε δώσει πρώτα να δοκιμάσει αλκοόλ και μαριχουάνα. Ο μικρός όπως φάνηκε όμως δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει τη δασκάλα και ξεκίνησε να κάνει μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα, μάλιστα έπαιρνε μαζί του και τον αδερφό του.

Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο μικρός ερωτεύτηκε μία συμμαθήτρια του και εγκατέλειψε τη δασκάλα. Αυτό όμως δεν άρεσε στην τελευταία και πίεζε τον ανήλικο να γυρίσει στην αγκαλιά της. Τότε ο νεαρός μαθητής τα αποκάλυψε όλα στον πατέρα του και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share