Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο για παίκτη του X Factor!

Ντοκουμέντο σοκ από τη σύγκρουση!

1 Οκτωβρίου 2019 13:17
Σοκαριστικό τροχαίο για παίκτη του X Factor!

Συγκλονιστικό τροχαίο είχε παίκτης του X-factor. Μάλιστα, υπάρχει και στιγμιότυπο ντοκουμέντο σοκ από την στιγμή της σύγκρουσης.

Ο τραγουδιστής, προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενη αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης ταχύτητας να χάσει τον έλεγχο.

Και τα δυο αυτοκίνητα μετά την σύγκρουση βγήκαν από τον δρόμο και έπεσαν με δύναμη σε δέντρα στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Στην εντατική παίκτης του The Voice μετά από τροχαίο!

Τόσο ο παίκτης του X-factor Matt Linnen, όσο και ο συνοδηγός φίλος του, αλλά και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα για λεωφορείο των ΚΤΕΛ! 12 τραυματίες! (Video)

Ο τραγουδιστής, κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση και καταδικάστηκε με αναστολή.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το τροχαίο σοκ στην Κορίνθου Πατρών!

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 92ο χιλιόμετρο Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε ακαριαία τη ζωή του από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια του οχήματος.

O oδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, δεν έπαθε το παραμικρό.

Εξαιτίας του τροχαίου παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό και οι άντρες της τροχαίας υποχρεώθηκαν να καταβάλουν προσπάθειες για να διευκολύνουν την κυκλοφορία, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Προανάκριση για το φοβερό τροοχαίο διενεργεί το τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share