Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΣΟΚΑΡΕΙ πασίγνωστος τραγουδιστής: "Θα έκανα χρήση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ μαζί με την κόρη μου!!!"

25 Ιουνίου 2013
ΣΟΚΑΡΕΙ πασίγνωστος τραγουδιστής:

Αυτή τη φορά ξέφυγε...! Ο λόγος για τον Robbie Williams! Γνωρίζουμε ότι είναι παράξενος και εκκεντρικός, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα φτάσει στο σημείο να κάνει τέτοιες δηλώσεις! Και ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που απέκτησε την μικρή "Teddy"





Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε περιοδικό της Αυστραλίας, ρωτήθηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- και για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά στο παρελθόν αλλά και τι θα έκανε σε περίπτωση που η κόρη του
αντιμετώπιζε αντίστοιχο θέμα...




«Aμφιβάλλω ότι η κόρη μου θα γίνει σαν εμένα, αλλά αν τελικά μάθαινα κάτι τέτοιο, αφού σιγουρευόμουν ότι θα είχε τους καλύτερους dealers, θα έκανα χρήση ναρκωτικών μαζί της»!

Διαβάστε παρακάτω και το τραγούδι που έχει γράψει, εμπνευσμένος από την χρήση ναρκωτικών που είχε κάνει στο παρελθόν...

'Sit down, close the door I think it's time you knew the score, why you feel weird.

"One day you'll be told about, how Daddy let his demons out, yeah he makes them scream and shout. So what better when you're old enough, and you're out on your own and stuff, if you start losing hold of love it's because...

"Your uncle sells drugs, your cousin is a cutter, your grandma is a fluffer, your grandad's in the gutter, your mother is a nutter, you're a mad motherf*****."


Φυσικά, οι συγκεκριμένες δηλώσεις κάνουν τον γύρο του κόσμου και συνοδεύονται από καθόλου...κολακευτικά σχόλια για τον εκκεντρικό, αλλά...φευγάτο σούπερ σταρ.

Rob, το παράκανες...!

zappit.gr

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share