Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Εξαφανίστηκε το πτώμα του «πρίγκιπα»!

Δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου

30 Σεπτεμβρίου 2019 22:41
Σοκ: Εξαφανίστηκε το πτώμα του «πρίγκιπα»!

Εξαφανίστηκε το πτώμα του «πρίγκιπα»!

Έγινε είδωλο όχι μόνο στο Μεξικό αλλά σε όλες τις ισπανόφωνες χώρες. Στα 71 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο επονομαζόμενος «πρίγκιπας» της λάτιν μουσικής σκηνής. Πού βρίσκεται όμως το πτώμα του Χοσέ Χοσέ, του πρίγκιπα τραγουδιστή του Μεξικού που πέθανε το Σάββατο; Μια οικογενειακή διαμάχη –αντάξια λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας– έχει φέρει αντιμέτωπους τους συγγενείς του, σε σημείο που ο γιος του ζήτησε τη βοήθεια της μεξικανικής κυβέρνησης για να εντοπιστεί το λείψανο του πατέρα του.

Ο Χοσέ Χοσέ ζούσε στη Φλόριντα εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τη μικρότερη κόρη του, τη Σαρίτα Σόσα, 25 ετών. ΟΕίχε πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Χοσέ Χοέλ και η Μαρισόλ, που κατοικούν στο Μεξικό, έφυγαν αμέσως για τις ΗΠΑ. Όταν όμως έφτασαν στο γραφείο τελετών, το πτώμα είχε εξαφανιστεί. «Δράττομαι της ευκαιρίας για να ζητήσω τη βοήθεια του υπουργού Εξωτερικών (του Μεξικού) Εμπράρντ επειδή θέλουμε να εντοπίσουμε τον πατέρα μου ή μάλλον το πτώμα του πατέρα μου», είπε ο Χοσέ Χοέλ στο τηλεοπτικό κανάλι TV Azteca.

«Δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου, πήγαμε στα νοσοκομεία, κανείς δεν έχει πληροφορίες (...) Πήγαμε στην αστυνομία, δεν υπάρχει έκθεση για τον θάνατο του Χοσέ. Σάρα (η μικρότερη κόρη), σου ζητάμε να μας πεις πού βρίσκεται ο Χοσέ, ο μεξικανικός λαός σου το ζητάει», είπε η μάνατζερ του τραγουδιστή, η Λάουρα Νούνιες, που πήγε επίσης στο Μαϊάμι.

«Θα πρέπει πρώτα να μάθουμε αν ο πατέρας μου όντως πέθανε. Κατόπιν να γίνει νεκροτομή και να τον μεταφέρουμε στο Μεξικό», είπε σήμερα στους δημοσιογράφους ο γιος του. «Αν δεν τον δω, δεν θα το πιστέψω» ότι είναι νεκρός, επέμεινε και η αδελφή του, η Μαρισόλ.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, από τον δεύτερο γάμο του τραγουδιστή, υποψιάζονται ότι η ετεροθαλής αδελφή τους (από τον τρίτο γάμο του) έχει συνάψει αποκλειστικό συμβόλαιο με ορισμένα μέσα ενημέρωσης για να τους παραχωρήσει πρόσβαση στο πτώμα. Η άρνησή της να αποκαλύψει πληροφορίες «μας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμ », είπε ο αδελφός της.

Ο Χοσέ Χοσέ άφησε όλα τα δικαιώματα του μουσικού έργου του (καρπός 55 ετών καριέρας) στη Σαρίτα. Τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. Αν και πρόσφατα συμφιλιώθηκαν, κατηγορούν την ετεροθαλή αδελφή τους και τη μητέρα της ότι τους εμπόδισαν να τον δουν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στο ισπανόφωνο, αμερικανικό κανάλι Univision, η Σαρίτα δεν αναφέρθηκε καθόλου στις κατηγορίες των αδελφών της αλλά τους κάλεσε να παραμείνουν ενωμένοι σαν οικογένεια για να τιμήσουν το όνομα του Χοσέ Χοσέ. Χωρίς πάντως να αποκαλύψει πού βρίσκεται ο νεκρός. Δεν διευκρίνισε καν αν το πτώμα έχει επαναπατριστεί στο Μεξικό.

«Είναι πραγματικά πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα κάνουμε», είπε η νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με τη Σαρίτα, ο πατέρας της νίκησε τον καρκίνο από τον οποίο έπασχε αλλά ο οργανισμός του είχε εξασθενίσει τόσο που δεν άντεξε και πέθανε.

Την Κυριακή, εκατοντάδες θαυμαστές του Χοσέ Χοσέ τον τίμησαν, με τραγούδια και κλάματα, στην Κλαβερία, τη συνοικία όπου μεγάλωσε. Ο δήμος του Μεξικού ανακοίνωσε σήμερα ότι θα οργανώσει μια τεράστια εκδήλωση καραόκε στις 4 Οκτωβρίου, με τραγούδια του εκλιπόντος, σε ένα πάρκο της πρωτεύουσας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share