Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Από άγγελος της Victoria Secret στην υπηρεσία του Κυρίου!!! Ποιο ΚΑΥΤΟ μοντέλο εσωρούχων αφοσιώθηκε στον Θεό;;;;

25 Ιουνίου 2013
Από άγγελος της Victoria Secret στην υπηρεσία του Κυρίου!!! Ποιο ΚΑΥΤΟ μοντέλο εσωρούχων αφοσιώθηκε στον Θεό;;;;

Από άγγελος της «Victoria's Secret»... υπηρέτρια του Θεού: ο λόγος για την Kylie Bisutti, που μπορεί να κατέκτησε πασαρέλες και φλας, ωστόσο, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της μόδας και την πολλά υποσχόμενη καριέρα της!

H Kylie κατέκτησε στα 19 της χρόνια, το όνειρο που άλλες 10.000 κοπέλες «κυνήγησαν» αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν. Τρία χρόνια αργότερα, άφησε τα σέξι εσώρουχα και την «λαμπερή» ζωή στην άκρη για να αφοσιωθεί στον Θεό.

«Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας! Πολλά πράγματα επηρέασαν την απόφασή μου, αλλά το κυριότερο ήταν η πίστη μου στον Θεό και η σχέση μου με τον Κύριο», δήλωσε το πρώην «αγγελούδι», που πλέον είναι μια καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά.

Πλέον, η Kylie ζει στη Μοντάνα των ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγό της, ενώ αποτύπωσε τις εμπειρίες της σε ένα βιβλίο, υπό τον τίτλο «Δεν Είμαι Άγγελος».

«Συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άνδρες και όχι να προωθώ τα ρούχα...», γράφει μεταξύ άλλων το πάλαι ποτέ μοντέλο, που μπορεί να έχασε εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο, τονίζει πως η ομορφιά δεν είναι στην εμφάνιση, αλλά στην καρδιά!

star.gr

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share