Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κόρη έδωσε το νεφρό της στον πατέρα της που το είχε ανάγκη – Το βίντεο συγκινεί

Συγκινητικό!

29 Σεπτεμβρίου 2019 11:01
Κόρη έδωσε το νεφρό της στον πατέρα της που το είχε ανάγκη – Το βίντεο συγκινεί

Κόρη υπεβλήθη σε αφαίρεση ενός νεφρού για να το χαρίσει στον πατέρα της. Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ημέρας.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Ανακάλυψε ότι τον απατά και της ζήτησε πίσω το νεφρό του!

Η Hailee Stender υπεβλήθη σε αφαίρεση νεφρού για να το χαρίσει στον πολυαγαπημένο της πατέρα. Το βίντεο με τα συναισθήματά τους μετά την εγχείρηση συγκινεί…

Οι γιατροί είχαν δώσει στον πατέρα της δύο χρόνια ζωής. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η κόρη του ήθελε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον βοηθήσει. Έτσι, μετά από συννενόηση με τους γιατρούς, ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης νεφρού για να του το χαρίσει…

Εκείνος μόλις το έμαθε, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι η κόρη του θα μπει σε αυτήν την διαδικασία για αυτόν.
Η Hailee βγήκε από το χειρουργείο ταλαιπωρημένη αλλά πάνω από όλα χαρούμενη, αφού χάρη σε αυτήν την πράξη της θα χαρίσει χρόνια ζωής στον πατέρα της που λατρεύει.

Τώρα πατέρας και κόρη αναρρώνουν μαζί και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Δείτε το βίντεο:

Δώρο ζωής: Μητέρα έδωσε το νεφρό της στην κόρη της!

Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μεταμόσχευση νεφρού από ζώντα δότη.

Η γυναίκα 64 ετών, μητέρα, δώρισε τον ένα της νεφρό, στην ασθενή κόρη της, 43 ετών, που έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου και επί έτη υποβαλλόταν σε υποκατάσταση της νεφρικής της λειτουργίας με αιμοκάθαρση.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, στην σχετική ανακοίνωσή της, τονίζει, ότι "η γενναία απόφαση της δότριας, την τοποθετεί πολύ ψηλά στον ανθρώπινο αξιακό κοινωνικό χάρτη".

Επίσης, αναφέρει πως το αποτέλεσμα της διπλής και σύνθετης αυτής επέμβασης κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό, με την δότρια να εξέρχεται του νοσοκομείου σήμερα και τη λήπτρια να είναι σε άριστη κατάσταση με άμεση και πλήρη λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος.

Η διοίκηση συγχαίρει τα στελέχη της Μονάδος Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου, χειρουργούς, νεφρολόγους, αναισθησιολόγους και νοσηλευτές, για την εξαιρετική διαχείριση της πολύπλοκης αυτής διαδικασίας.

Έφηβος πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει IPhone και τώρα έμεινε κατάκοιτος με νεφρική ανεπάρκεια! (photos)

Ένας νεαρός άνδρας που πούλησε το ένα του νεφρό στη μαύρη αγορά για να αγοράσει iPhone και iPad είναι τώρα ανάπηρος, κατάκοιτος και χρειάζεται συνεχή φροντίδα, σύμφωνα με τα Κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Το 2011, ο 25χρονος Wang, είχε αφαιρέσει παράνομα το νεφρό του και το πούλησε στη μαύρη αγορά για 2.770€, όταν ήταν μόλις 17 χρονών.

Ο έφηβος ήθελε απεγνωσμένα ένα iPhone κι ένα iPad, προκειμένου να αποδείξει στους συμμαθητές του ότι ήταν μοντέρνος, αλλά οι γονείς του δεν είχαν τα χρήματα να του τα αγοράσουν.

Η ιστορία του συγκλόνισε την κοινή γνώμη, κάνοντας τους χρήστες του διαδικτύου να χαρακτηρίζουν τα iPhones ως «μηχανές νεφρών».

Προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα, ο μαθητής βρήκε τρεις μεσάζοντες στο διαδίκτυο, οι οποίοι του υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρό του – αλλά με το κόστος ενός νεφρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κοιλάδα: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε εξωσυζυγική σχέση ο καπετάνιος!

Για να ολοκληρώσει την αγορά του, τον Απρίλιο του 2011, ο Wang ταξίδεψε από την πατρίδα του, την επαρχία Anhui – μία από τις φτωχότερες επαρχίες της Κίνας – στη επαρχία Hunan.

Ο νεαρός οργάνωσε το ταξίδι του μυστικά και οι γονείς του δεν γνώριζαν τα σχέδιά του.

Κατά την άφιξή του, οι μεσάζοντες σύστησαν το αγόρι σε δύο χειρουργούς, έναν βοηθό χειρούργου και έναν νοσηλευτή, οι οποίοι εργάζονταν παράνομα.

Μετά την επέμβαση, οι χειρουργοί αφαίρεσαν με επιτυχία το ένα νεφρό του Wang, σύμφωνα με το CCTV.com.

Στη συνέχεια, το νεφρό πωλήθηκε παράνομα στον ασθενή από τους μεσάζοντες, ο οποίος πλήρωσε σχεδόν 25.000€ για να τ’ αποκτήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γραφικά και κουκλίστικα: 4 χωριουδάκια στην Ελλάδα σταματημένα στο χρόνο για αξέχαστα Σαββατοκύριακα!



Ο Wang πήρε το 10% του συνολικού κέρδους – ενώ οι μεσάζοντες κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.

Το αγόρι αγόρασε αμέσως ένα iPhone 4 και ένα iPad 2 με τα χρήματα πριν επιστρέψει στην επαρχία Anhui.

Η μητέρα του ανακάλυψε τι είχε κάνει όταν τον είδε με τα νέα ψηφιακά του προϊόντα. Αφού τον πίεσε να της πει πού βρήκε τα λεφτά, ο Wang της είπε ότι είχε πουλήσει το νεφρό του.

Τότε, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία.

Μετά την επέμβαση, η υγεία του Wang επιδεινώθηκε γρήγορα κι ο νεαρός διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια, σύμφωνα με το CCTV.com.

Τον Απρίλιο του 2012, εννέα άτομα που συμμετείχαν στην υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων των τριών μεσαζόντων και των δύο γιατρών, συνελήφθησαν στην πόλη Chenzhou, όπου πραγματοποιήθηκε η εγχείρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε την βόμβα του ο ΣΚΑΙ!

Οι τρεις μεσάζοντες και οι δυο γιατροί φυλακίστηκαν για πέντε χρόνια ο καθένας.

Το Νοέμβριο του 2012, η οικογένεια του Wang έλαβε 170.000€ ως αποζημίωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την Xiaoxiang Morning Post.

Επτά χρόνια μετά την πώληση του νεφρού του, η ζωή του Wang έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη.

Ο άνδρας, από ένας δραστήριος νεαρός έμεινε κατάκοιτος και τώρα η φροντίδα του βασίζεται στην οικογένειά του, σύμφωνα με την Κινεζική ιστοσελίδα iFeng.

Ο νεαρός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές του και ζει πλέον με κοινωνικά επιδόματα ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και χρειάζεται να κάνει συχνά αιμοκάθαρση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share