Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πατέρας βασάνισε φρικτά τον 41 ημερών γιο του και οι συγκρατούμενοί του τον σάπισαν στο ξύλο!

Σοκ!

29 Σεπτεμβρίου 2019 09:54
Πατέρας βασάνισε φρικτά τον 41 ημερών γιο του και οι συγκρατούμενοί του τον σάπισαν στο ξύλο!

Πατέρας βασάνισε φρικτά τον 41 ημερών γιο του και οι συγκρατούμενοί του τον σάπισαν στο ξύλο!

Ένας κρατούμενος που παραλίγο να σκοτώσει το γιο του από το ξύλο, δέχτηκε επίθεση από τους συγκρατούμενούς του με «μια κάλτσα γεμάτη με κονσέρβες τόνου» και μεταλλικές βέργες.

Ο 47χρονος Τόνι, βασάνισε το μωρό του, που ονομάζεται επίσης Τόνι τόσο άσχημα που τα πόδια του έπρεπε να ακρωτηριαστούν, και φυλακίστηκε μαζί με τη μητέρα του παιδιού, την 24χρονη Σίμσον.

Δύο κρατούμενοι στη φυλακή στο Κεντ επιτέθηκαν στον Σμιθ, σύμφωνα με το The Star.

Ο Σμιθ επέζησε από τον ξυλοδαρμό, αλλά υπέστη τραυματισμούς στα μάτια και απέκτησε σπασμένα πλευρά και σπασμένη γνάθο.


Ένας υπάλληλος των φυλακών είπε στην εφημερίδα: “Ήρθαν σε επαφή με τον Σμιθ και τον κρατούσαν όμηρο στο κελί του για τέσσερις ώρες.”

“Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, τον έδεσαν σε μια καρέκλα και του επιτέθηκαν με μια κάλτσα γεμάτη με κονσέρβες τόνου και μεταλλικές βέργες.”

“Οι φρουροί της φυλακής κατάφεραν να τους απομακρύνουν σύντομα – είναι τυχερός που δεν έχει πεθάνει.”


Διεξάγεται έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο έλαβε χώρα η επίθεση.

Ένας εκπρόσωπος της φυλακής είπε στο The Sun: “Το προσωπικό διερεύνησε ένα περιστατικό στο οποίο εμπλέκονταν τρεις κρατούμενοι στην HMP Swaleside στις 7 Αυγούστου.”

“Το περιστατικό παραπέμφθηκε στην αστυνομία, επομένως δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή.”

Ο Σμιθ καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για τα σοκαριστικά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλλαν τον μικρό τους γιο.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες αποκάλυψαν το εσωτερικό του διαμερίσματος στο Maidstone του Kent, όπου ο Σμιθ και η Σιμσον κακοποιούσαν το μωρό τους.

Αρχικά είχαν αρνηθεί ότι προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες στο παιδί, αλλά αργότερα και οι δύο παραδέχτηκαν τις κατηγορίες τους.

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως το μωρό, σε ηλικία 41 ημερών, ήταν μόλις ένα βήμα πριν τη σηψαιμία.

Ήταν μελανιασμένο, έβγαζε αφρούς από το στόμα, το σώμα του ήταν πρησμένο και είχε πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου στο Kent και στη συνέχεια το Νοσοκομείο Παιδιών Εβελίνα του Λονδίνου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν τη ζωή του και τελικά τα κατάφεραν.

Οι αξονικές τομογραφίες έδειξαν πως το μωρό είχε τρομερά κατάγματα στους μηρούς, στα κάτω άκρα του, τον δεξιό αστράγαλο, τον αριστερό αντίχειρα και στο μεγάλο δάκτυλο του ενός ποδιού.

Δυστυχώς, η σηψαιμία ήταν τόσο σοβαρή που το μωρό, το οποίο έχει υιοθετηθεί από τότε και του έχει δοθεί νέα ταυτότητα, έχει μείνει με τραυματισμούς που άλλαξαν τη ζωή του.

Εκτός από το γεγονός ότι τα δύο πόδια του έχουν ακρωτηριαστεί, οι αρθρώσεις των ισχίων του είναι τόσο κατεστραμμένες από τη μόλυνση που δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των προσθετικών του άκρων.

Παρά το τρομακτικό ξεκίνημά του στη ζωή, το δικαστήριο ανέφερε πως το τριών ετών σήμερα παιδί, ζει ευτυχισμένο με τη νέα του οικογένεια.

Νοσοκόμα ανακάλυψε πώς ο νέος της συνάδελφος ήταν το πρόωρο μωρό που φρόντισε πριν 28 χρόνια!

Μια νοσοκόμα από την Καλιφόρνια ξαφνιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι δούλευε με ένα παιδί που είχε φροντίσει πριν από 28 χρόνια. Πόσο περίεργο σας φαίνεται;

Η 52χρονη Βίλμα Γουόνγκ, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον 28χρονο σήμερα Μπράντον Σεμιατόρε, στο νοσοκομείο παίδων του Lucile Packard Stanford, όταν η μητέρα του γέννησε στις μόλις 29 εβδομάδες της κύησής της. Έκανε baby sitting όταν άκουσε κάτι παράξενο στο δωμάτιο του παιδιού - Μόλις μπήκε μέσα έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε!

Μετά τον πρόωρο τοκετό της, η Γουονγκ τον φρόντιζε για περίπου ένα μήνα πριν γίνει αρκετά καλά και πάει στο σπίτι με τους γονείς του στο Σαν Χοσέ, αν και η αφοσιωμένη νοσοκόμα του δεν ξέχασε ποτέ το όνομά του.

Όταν τον γνώρισε καθώς έκανε τις πρωινές της επισκέψεις στο ίδιο νοσοκομείο, η Γουονγκ ανακάλυψε πως ήταν στην πραγματικότητα το μωρό που φρόντισε σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν.

“Ο Μπράντον ήταν στην ομάδα μου και φρόντιζε έναν από τους ασθενείς μου. Ρώτησα ποιος ήταν και το επίθετό του ακουγόταν πολύ οικείο,” είπε. “Συνέχισα να του κάνω ερωτήσεις, όπως από πού ήταν και μου είπε ότι ήταν από το Σαν Χοσέ, και ότι στην πραγματικότητα ήταν πρόωρο μωρό που γεννήθηκε στο νοσοκομείο μας.”

“Τότε θυμήθηκα πως σαν νέα νοσοκόμα φρόντισα ένα μωρό με το ίδιο επώνυμο.”

Η Γουόνγκ μάλιστα θυμήθηκε λεπτομέρειες για τους γονείς του, που την έκαναν να καταλάβει αν όντως ο Seminatore ήταν αυτός που πίστευε.

“Για να επιβεβαιώσω την υποψία μου, τον ρώτησα αν ο μπαμπάς του ήταν αστυνομικός. Και τότε σώπασε και με ρώτησε αν ήμουν η Βίλμα. Και του είπα ναι!” αναφώνησε.

Η μητέρα του Σεμιατόρε τον ενθάρρυνε να ψάξει την Wong όταν ξεκίνησε τη δουλειά του στο Palo Alto, αλλά εκείνος δεν πίστευε ότι η γυναίκα θα δούλευε ακόμη εκεί.

Η Γουόνγκ εργάστηκε στο νοσοκομείο για 32 χρόνια και είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα νεογέννητο που φρόντισε κάποτε έχει μεγαλώσει και είναι πλέον στη θέση τη δική της.

“Ήμουν αρχικά σε κατάσταση σοκ, αλλά είχα την χαρά να μάθω ότι το μωρό που φρόντιζα πριν από σχεδόν 30 χρόνια τώρα είναι παιδίατρος στο νοσοκομείο που γεννήθηκε,” είπε η Βίλμα.

“Αν και είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα αυτό της νοσοκόμας, θεωρώ πως είμαι τυχερή που κάνω αυτό που αγαπώ.”

Ο Σεμιατόρε είπε ότι η νοσοκόμα έχει εμπνεύσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η συνάντησή τους έκανε τον Σεμιατόρε να σκεφτεί πόσο τυχεροί είναι και οι δύο που είναι υγιείς σήμερα χάρη στη φροντίδα του νοσοκομείου.

“Από τη συνάντησή μου με τη Βίλμα κατάλαβα την αφοσίωση και την αγάπη που έχει όλα αυτά τα χρόνια για την δουλειά της,” είπε.

“Δένεται με τους ασθενείς της τόσο που μπορεί να θυμηθεί το όνομα ενός ασθενούς σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα. Δεν έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να δούμε τους ασθενείς μας να μεγαλώνουν και ήμουν τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί της.”

“Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε στους ασθενείς μας μια ευκαιρία να ζήσουν ευτυχισμένοι και υγιείς. Η ιστορία αυτή απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά που είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή και θέλω με τη δημοσίευσή της να τους δώσω κουράγιο και ελπίδα.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share