Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πήγε στο νοσοκομείο επειδή πονούσαν τα γόνατά της! Οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν...

Σοκ!

27 Σεπτεμβρίου 2019 19:20
Πήγε στο νοσοκομείο επειδή πονούσαν τα γόνατά της! Οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν...

Σοκ έπαθαν οι γιατροί, μόλις είδαν γιατί πονούσαν τα γόνατά της!Συγκεκριμένα, μια 65χρονη γυναίκα από τη Νότια Κορέα υπέφερε από αρθρίτιδα και πήγε να κάνει μια σειρά ακτινογραφιών, στα πλαίσια παρακολούθησης της ασθένειάς της.

Το παράξενο είναι πως οι γιατροί, εκτός από τα εμφανή σημάδια της αρθρίτιδας, εντόπισαν ένα μεγάλο αριθμό από χρυσές βελονίτσες στα γόνατά της. Η γυναίκα είχε λάβει αγωγή με αναλγητικές ενέσεις και αντιφλεγμονώδη φάρμακα στο παρελθόν, ωστόσο οι πόνοι δεν υποχωρούσαν. Χαμός σε νοσοκομείο της χώρας: Μπήκε να γεννήσει και έμειναν άφωνοι όταν είδαν το...

Επιπλέον, οι θεραπείες που της είχαν προταθεί της προκαλούσαν γαστροεντερικές ενοχλήσεις. Συνεπώς, κατέφυγε στην πανάρχαια μέθοδο του βελονισμού ως μέσου αντιμετώπισης του πόνου. Η συγκεκριμένη εκδοχή της θεραπείας αυτής, περιλαμβάνει τη μόνιμη εισαγωγή χρυσών βελόνων στο σώμα του ασθενούς.

Η γυναίκα πήγαινε στο βελονιστή μια φορά τη βδομάδα και ως αποτέλεσμα συσσωρεύτηκε στο σώμα της μια πληθώρα από χρυσές βελόνες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το σκεπτικό πίσω από την τεχνική αυτή είναι το εξής: οι χρυσές βελόνες που τοποθετούνται μόνιμα στο σώμα του υπό θεραπεία ατόμου, επενεργούν ως μόνιμος βελονισμός και η χρήση αυτή στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στις ασιατικές χώρες.

Από το νοσοκομείο της είπαν ότι το παιδί της πέθανε στη γέννα! 41 χρόνια μετά μαθαίνει όλη την αλήθεια!

Από το νοσοκομείο της είπαν ότι το παιδί της πέθανε στη γέννα. 41 χρόνια μετά μαθαίνει όλη την αλήθεια… Δείτε ακόμα: Την έδεσε, την έθαψε ζωντανή αλλά αυτή κατάφερε να το σκάσει από τον τάφο της!

Έχουμε ακούσει και διαβάσει αρκετές ιστορίες από τραγικές μητέρες που τους ενημερώνουν -λανθασμένα- ότι το παιδί τους πέθανε στη γέννα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν, χρόνια αργότερα, ότι δόθηκε σε κάποια άλλη οικογένεια!

Ο 41χρονος Τράβις Τόλιβερ γνώριζε ότι ήταν υιοθετημένος και όλη του τη ζωή ευχόταν ότι μια μέρα θα καταφέρει να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα, την 62χρονη Nέιλς Ράις. Αυτό όμως που δε γνώριζε -γιατί ποτέ δε του το αποκάλυψαν- είναι ότι στην πραγματικότητα τον έκλεψαν από την μητέρα του αμέσως μόλις τον γέννησε!

Προφανώς και το προσωπικό του νοσοκομείου δεν έδωσε ποτέ στην Nέιλ το πιστοποιητικό γέννησης και θανάτου του μωρού της και ποτέ δεν παρέλαβαν τη σωρό του…

Αυτή είναι συγκινητική επανένωσή τους!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share