Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τι θα κάνετε απόψε 28/6 στην Αθήνα;

28 Ιουνίου 2011
Τι θα κάνετε απόψε 28/6 στην Αθήνα;

CINEMA
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2

Το αστέρι των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου "Κεραυνός" ΜακΚουήν συνεργάζεται με τον καλύτερο φίλο του Μάτερ σε μια διεθνή περιπέτεια όταν παίρνουν θέση απέναντι στα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου.
Για περισσότερες πληροφορίες, κριτική και ώρες προβολής, πατήστε εδώ

STAND UP COMEDY
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ VLAHO-BAR-OX

Απολαύστε τον Στράτο Τζώρτζογλου σε ένα μοναδικό stand up comedy της Σοφίας Μουτίδου (Στο Μυαλό Ενός Άντρα), μέσα από ένα 4ωρο μουσικοθεατρικό ταξίδι που περνάει από όλα τα είδη μουσικής και καταλήγει σε λαϊκό γλέντι! Μαζί του η Μ. Τσαρουχά, η Α. Ζάννη, η Β. Καρνέζη, ο Χ. Σεβαστός και ο Ν. Καρδώνης.Κάθε Τρίτη και Τετάρτη από 21/6 έως 14/9.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

ΘΕΑΤΡΟ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

Είναι μια γνωριμία των παιδιών με τον Αριστοφάνη μέσα από μια διασκευή που σέβεται απόλυτα τον ποιητή και τα παιδιά, όπως άλλωστε όλες οι παραστάσεις που έχουν την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις μουσικές τους και πραγματοποιούν μια σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες τους, τον Θύμιο Παπαδόπουλο (πνευστά), τον Θοδωρή Οικονόμου (πιάνο) και την Άννα Λινάρδου (τραγούδι). Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί μουσικές και τραγούδια που η αγάπη του κόσμου τα έχει καταστήσει ως διαχρονικές επιτυχίες, καθώς και δημιουργίες άλλων συνθετών και τραγουδοποιών, τις οποίες ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος εκτιμούν ιδιαίτερα. Φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το «Σταυρό του Νότου», τη δουλειά του Θάνου πάνω στο Νίκο Καββαδία, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share