Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά στο Κρυονέρι!

Συναγερμός στην Πυροσβεστική!

27 Σεπτεμβρίου 2019 13:00
Φωτιά στο Κρυονέρι!

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο Κρυονέρι, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να βρίσκονται στο σημείο.

Η φωτιά έχει ξεσπασει στην οδό Δεξαμενής, σε χαμηλή βλάστηση ωστόσο είναι σε απόσταση αναπνοής από το δάσος.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες και 8 οχήματα. Φωτιά στο δάσος της Στροφυλιάς στην Αχαΐα!

Τραγικό: Έλουσε με βενζίνη πατέρα και κόρη για να τους κάψει!

Ένας 39χρονος Αλβανός, στη Καλαμάτα, εισέβαλε στο σπίτι όπου κατοικούν ένας ομοεθνής του και η κόρη του, τους περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τους βάλει φωτιά.

Δείτε επίσης: Φρίκη! Βρέθηκαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα! (photo)

Λίγο έλειψε να πάρει εφιαλτική τροπή ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Αλβανών που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια στην κοινότητα Σπερχόγεια του Δήμου Καλαμάτας και βρίσκονται σε διένεξη, καθώς το μέλος της μιας προσπάθησε να κάψει ζωντανά δυο μέλη της άλλης!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι δυο πλευρές άρχισαν να λογομαχούν και ένας 39χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου κατοικούν ένας ομοεθνής του και η κόρη του, τους περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τους βάλει φωτιά! Για καλή τύχη πατέρα και κόρης, ο δράστης δεν τα κατάφερε επειδή του ξέφυγαν καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια.

Οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφθασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 39χρονο δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Ο Αλβανός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Φωτιά σε χημικό εργοστάσιο στη Ρουέν της Γαλλίας!

Φωτιά μαίνεται σε χημικό εργοστάσιο στη Ρουέν της Γαλλίας! Πάνω από 130 πυροσβέστες προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά! Έκρηξη σε εργοστάσιο: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες!

Οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει το περιστατικό πολύ σοβαρό και έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον νομάρχη της Νορμανδίας Πιερ- Αντρέ Ντιράν, έχει εκκενωθεί η περιοχή σε περίμετρο 500 μέτρων γύρω από το εργοστάσιο.

Ο Ντιράν πρόσθεσε ότι τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά, καθώς «ένα γιγάντιο σύννεφο καπνού καλύπτει την περιοχή», όπου ζουν περίπου 500.000 άνθρωποι.

Από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ επεσήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που μας ωθούν να πιστέψουμε ότι υπάρχει κίνδυνος από τον καπνό».

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο εργοστάσιο Lubrizol της Ρουέν, στο οποίο παράγονται πρόσθετα λιπαντικών, περίπου στις 02:40 τοπική ώρα (03:40 ώρα Ελλάδας) και έχει χαρακτηριστεί «πολύ επικίνδυνη» από τις αρχές.

Περίπου 130 πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο εργοστάσιο για να συμμετάσχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Σοκ! Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει! (photos)

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς. Φωτιά σε λεωφορείο στις Αχαρνές (photos)

Στις φλόγες τυλίχτηκε το αυτοκίνητο που βλέπετε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στη περιοχή της Μακρυκάπας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων…

Σύμφωνα με πληροφοφρίες ήταν λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα όταν το μαύρο αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» για άγνωστη αιτία, που διερευνάται.

Ο οδηγός πρόλαβε να βγει έξω από αυτό, ενώ στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και εθελοντές δασοπυροσβέστες των Ψαχνών.

Όπως θα δείτε το αυτοκίνητο καταστράφηκε:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share