Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρχονται χιόνια και κρύο την επόμενη εβδομάδα! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί! (Video)

Πώς θα είναι ο καιρός όμως σήμερα και το Σαββατοκύριακο;

27 Σεπτεμβρίου 2019 09:49
Έρχονται χιόνια και κρύο την επόμενη εβδομάδα! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί! (Video)

Το Σαββατοκύριακο θα κάνετε το τελευταίο σας μπάνιο αφού από την άλλη εβδομάδα έρχονται χιόνια και κρύο στην Ελλάδα! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί τους πολίτες για την επερχόμενη κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα από την Πέμπτη!

Καλές καιρικές συνθήκες θα έχει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου! Βέβαια συννεφιές που πρόκειται να προκαλέσουν τοπικές μπόρες θα χαλάσουν το σκηνικό του καιρού σήμερα σε πολλά μέρη της χώρας μας!

Εύβοια, Αττική, Στερεά Ελλάδα και Δυτική Μακεδονία θα είναι οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία!

Βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στην χώρα μας μέχρι 3-5 μποφόρ και 27 βαθμούς κελσίου!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Διάλειμμα για... Σαββατοκύριακο θα κάνει ο φθινοπωρινός καιρός, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα θυμηθούμε ότι δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από το καλοκαίρι και τις παραλίες. Για την Παρασκευή αναμένουμε λίγες νεφώσεις και μόνο σε ορισμένες περιοχές θα είναι πυκνότερες, με ασήμαντες πιθανότητες για τοπικές βροχές. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός βελτιώνεται περαιτέρω, καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 16 έως 28, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 18 έως 30, στα νότια ηπειρωτικά από 19 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 28, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 28 και στη Κρήτη από 17 έως 27, ενώ στη Νότια Κρήτη θα φτάσει τοπικά τους 29 με 30.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, όμως θα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο και στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ από το απόγευμα όμως θα γίνουν βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι.

Στη Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν σταδιακά και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο το Σάββατο

Το Σάββατο αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό και μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά και την Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθυνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Άνοδος της θερμοκρασίας και ήλιος την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις το πρωί στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share