Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΑΛΟΣ! 45χρονος ταξιτζής την... έπεσε σε 16χρονη και ΕΦΑΓΕ ξύλο από τη μάνα της!!!

24 Ιουνίου 2013
ΣΑΛΟΣ! 45χρονος ταξιτζής την... έπεσε σε 16χρονη και ΕΦΑΓΕ ξύλο από τη μάνα της!!!

Έξαλλη η μητέρα της τον βρήκε την επόμενη μέρα... τον πλάκωσε στο ξύλο

Πήγε για να ...γλείψει και βγήκε ...κουρεμένος. Ο λόγος για έναν 45χρονο πατρινό ο οποίος προσπάθησε ασκώντας ψυχολογική πίεση σε μια 16χρονη να την πείσει να ενδώσει στις ορέξεις του.

Το κορίτσι - παιδί χωρισμένων γονιών - ζει τις περισσότερες ημέρες τις εβδομάδας σε χωριό της Ηλείας με την γιαγιά του λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η οικογένεια.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η γιαγιά της κοπέλας παρακάλεσε έναν γνωστό της που ζει στην Πάτρα και θα ερχόταν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με το αυτοκίνητό του, να πάρει μαζί του την εγγονή της και να την παραδώσει στη μητέρα της.

Ο άντρας δέχθηκε να κάνει την εξυπηρετήσει, μόνο που οι πραγματικές του προθέσεις όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν διαφορετικές, καθώς σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής απευθυνόμενος στην 16χρονη, τις έκανε αναφορές που περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το «καλύτερο» ωστόσο το φύλαγε για όταν έφτασαν σε μικρή απόσταση από το σπίτι της μικρής, σε ερημική τοποθεσία κοντά στην Λεύκα της Πάτρας, όπου σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να αυτοδιαφημίζεται για την ικανότητές του στο "γλείψιμο" γυναικών.

Μάλιστα ο εμφανιζόμενος στη μικρή ως πρότυπο αρσενικού, δεν περιορίστηκε στα λόγια, καθώς επιχείρησε τις περιγραφές των δεξιοτήτων του να τις κάνει και πράξη, πιέζοντας την κοπέλα να τον αφήσει να τις δείξει .

Η μικρή ωστόσο δεν ενέδωσε και άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα ο 45χρονος να την μεταφέρει στο σπίτι της και να την παραδώσει στη μητέρα της.

Η ψυχολογική κατάσταση της 16χρονης ήταν τέτοια ώστε αμέσως μόλις μπήκε στο σπίτι ξέσπασε σε λυγμούς με αποτέλεσμα μετά από λίγο να εξιστορήσει όλα όσα πέρασε.

«Τις έφαγε» από τη μάνα

Η συνέχεια δόθηκε την άλλη μέρα το μεσημέρι στην πιάτσα ταξί στο Kουκούλι της Πάτρας, όπου σταθμεύει ο 45χρονος, με την μητέρα της μικρής να εμφανίζεται εκεί και μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοκινητιστών και διερχομένων, να αρχίζει να κτυπά τον άντρα ο οποίος λίγες ώρες πριν, είχε επιχειρήσει να καλύψει τις σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο παιδί της.

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεσαν βροχή με την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να του φωνάζει «πάρε για να μάθεις πως δέρνουν οι γυναίκες που θες να γλείφεις» ενώ τα κοσμητικά επίθετα έπεφταν βροχή.

dete.gr

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share