Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της! (photos)

Ξεσηκώθηκε η γειτονιά από τα ουρλιαχτά της

26 Σεπτεμβρίου 2019 16:54
Φρικτός  θάνατος: Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της! (photos)

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 44χρονη γυναίκα καθώς κατασπαράχθηκε από τα δύο σκυλιά της. Απίστευτο: Την προσέλαβε να προσέχει τα σκυλιά και της έκανε το σπίτι...

Γύρω στις 17:15 τοπική ώρα οι γείτονες της Στάνλει πετάχτηκαν στον δρόμο, ακούγοντας ουρλιαχτά και κραυγές αγωνίας μέσα από το σπίτι της.

Έντρομοι άκουγαν κάποιον να κλοτσάει πόρτες και άκουγαν φωνές πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του κήπου και τα δύο σκυλιά, ράτσας μαστίφ, ξεχύθηκαν με ορμή έξω. Κάποιοι από τους γείτονες προσπάθησαν να απομακρύνουν τα σκυλιά από την ιδιοκτήτριά τους, πετώντας τους τούβλα, αλλά εκείνα έκαναν σαν μανιασμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θανατώθηκε, γιατί δεν μπόρεσαν να το πιάσουν, ενώ το άλλο μεταφέρθηκε σε κυνοκομείο.

Ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο σημείο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα. Ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση της 44χρονης που δεν άντεξε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η Στανλει, ήταν μητέρα τριών παιδιών και είχε τα σκυλιά πολλά χρόνια. Μάλιστα είχε ανεβάσει και φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε.

Οι γείτονές της έκαναν λόγο για μια πολύ ήσυχη και φιλική γυναίκα που δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Όλοι είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατό της.

Φρίκη: Τον αποκεφάλισε, του έκοψε το πeος και το τάισε στα σκυλιά! (photos)

Μια γυναίκα στην Ουκρανία προχώρησε σε ένα απίστευτο έγκλημα καθώς αποκεφάλισε τον σύζυγό της όσο εκείνος κοιμόταν και στην συνέχεια του έκοψε το πέος, πετώντας το στα σκυλιά. Φρίκη: Αποκεφάλισε την κοπέλα του όταν αρνήθηκε να τον παντρευτεί!

Η 48χρονη, η οποία ήταν για αρκετά χρόνια θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της, δεν άντεξε και προχώρησε στο έγκλημα ενώ οι Αρχές δεν έχουν δώσει το επώνυμό της στην δημοσιότητα, παρά μόνο το όνομα Maria.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα περίμενε τον σύζυγό της να επιστρέψει από την δουλειά του. Όταν εκείνος αποκοιμήθηκε, τον στραγγάλισε και σητν συνέχεια τον αποκεφάλισε με ένα τσεκούρι. Σε κατάσταση αμόκ, δεν έμεινε εκεί καθώς στην συνέχεια του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκυλιά.

Η θηριωδία όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς προσπάθησε να τεμαχίσει τον 49χρονο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η Maria βγήκε στον δρόμο γεμάτη αίματα όπου την είδε η γειτόνισσά της, Nadezhda Opanasiu, μια ηλικιωμένη. «Σκότωσα τον άντρα μου», είπε η 48χρονη με την γειτόνισσά της να μην την πιστεύει, ωστόσο όταν αντίκρισε το φρικτό θέαμα λύγισε. Το κεφάλι ήταν μέσα σε έναν σάκο.

Η Αστυνομία συνέλαβε την Maria, η οποία δήλωσε πως για χρόνια ήταν θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ωστόσο ποτέ δεν έγινε καμία καταγγελία.

Ο γιος της, ο 15χρονος, Viktor, έκανε μάλιστα δηλώσεις, τονίζοντας πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την μητέρα του πλέον.

Φρίκη: Αρνήθηκε να κάνει σ@ξ με τον πρώην σύντροφό της κι εκείνος την αποκεφάλισε!

Φρίκη προκαλεί το έγκλημα με μια κοπέλα όπου αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον πρώην σύντροφό της κι εκείνος την αποκεφάλισε....

Φρικτό θάνατο είχε μια 29χρονη από την Ουκρανία, η οποία αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον πρώην σύντροφό της, κι εκείνος, οργισμένος τη δολοφόνησε και την αποκεφάλισε.

Το ακέφαλο πτώμα της Anna Ergieva εντοπίστηκε από τους τρομοκρατημένους γονείς της, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι της επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Αργότερα το κεφάλι της βρέθηκε θαμμένο σε κοντινό σημείο, τοποθετημένο σε μία σακούλα μαζί με μερικά κοσμήματά της.

Ο πρώην σύντροφός της, όπως αναφέρει η Daily Mail, παραδέχθηκε αργότερα πως εκείνος τη δολοφόνησε, τυφλωμένος από οργή και ζήλια, επειδή τον απέρριπτε ερωτικά.

Μπαίνοντας στο σπίτι της, στην Οδησσό, οι γονείς της αντίκρισαν την ακέφαλη σορό της μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Ήταν στο πάτωμα, αποκεφαλισμένη, γεμάτη αίματα» περιέγραψε ο πατέρας της «όλο το δωμάτιο ήταν γεμάτο αίμα. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία, έκαναν έρευνα στον χώρο αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το κεφάλι της».

Τελικά συνελήφθη ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος αρχικά επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς με μαχαίρι και να κόψει τις φλέβες του. Στη συνέχεια ομολόγησε τον φόνο, λέγοντας πως την πυροβόλησε στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.

Μετά την αποκεφάλισε, ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να βρει τη σφαίρα, έκρυψε το κεφάλι με μερικά κοσμήματα μέσα σε μια τσάντα και το έθαψε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share