Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση μυστήριο 32χρονης τραγουδίστριας από το σπίτι της στην Αθήνα! Συγκλονίζει η μητέρα της

Λύγισε η μητέρα της αγνοούμενης τραγουδίστριας!

26 Σεπτεμβρίου 2019 13:48
Εξαφάνιση μυστήριο 32χρονης τραγουδίστριας από το σπίτι της στην Αθήνα! Συγκλονίζει η μητέρα της

Μία 32χρονη από την Αθήνα εξαφανίστηκε από τις 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Πρόκειται για την Goginashvili Salome. Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε μπλε σκούρο κοντομάνικο μπλουζάκι, γκρι αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε χαθεί!

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η κοπέλα πρόκειται για τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα έχει δουλέψει με κορυφαία ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Αλέκος Ζαζόπουλος!

Μάλιστα η μητέρα της τραγουδίστριας με δάκρυα στα μάτια έκανε δημόσια έκκληση μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τραγική ιστορία: Έστειλε την κορούλα του τιμωρία στην αυλή γιατί δεν έπινε το γάλα της και εξαφανίστηκε!

Έστειλε την κορούλα του τιμωρία στην αυλή γιατί δεν έπινε το γάλα της και εξαφανίστηκε!

Δύο ολόκληρα 24ωρα αγνοείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι στο Τέξας, το οποίο εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού του όταν ο πατέρας του το έστειλε εκεί τιμωρία, με τις Αρχές να ανησυχούν πλέον ότι έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ.

Η Σελίν , η οποία πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή και έχει περιορισμένη δυνατότητα ομιλίας, εθεάθη για τελευταία φορά από τον πατέρα της το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν την έβγαλε από το σπίτι και την έβαλε να στέκεται δίπλα από ένα δέντρο ως «τιμωρία», επειδή δεν έπινε το γάλα της. Ο Μάφιου βγήκε ξανά στην αυλή 15 λεπτά αργότερα, προκειμένου να τσεκάρει την μικρούλα, ωστόσο εκείνη ήταν άφαντη.


Μετά από πέντε ώρες κατά τις οποίες έψαχνε εναγωνίως με τη γυναίκα τους και τους φίλους του στη γειτονιά, το κοριτσάκι παρέμενε άφαντο και έτσι δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές. Δύο εικοσιτετράωρα μετά, η μικρούλα δεν έχει βρεθεί ακόμα και η αστυνομία ανησυχεί ότι η 3χρονη έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ, αφού στον εξοχικό δρόμο κοντά στην κατοικία της κάνουν συχνά την εμφάνισή τους άγρια ζώα.
Μόλις έγιναν γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες εξαφανίστηκε το κοριτσάκι, η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, εις βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την Κυριακή, ωστόσο, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Συγκλονιστικό: Η φωτογραφία αυτής της μητέρας σοκάρει το διαδίκτυο! Ο λόγος;

Η φωτογραφία αυτής της μητέρας σοκάρει το διαδίκτυο...

Συγκεκριμένα, φαίνεται μια μοτοσυκλέτα σφηνωμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο και μια γυναίκα να κάθεται στο έδαφος δίπλα της. Η γυναίκα κρατάει ένα μωρό και το θηλάζει, παρ’όλο που το πόδι της έχει τραυματιστεί άσχημα.

Ο αστράγαλος τη μητέρας δείχνει να είναι γυρισμένος προς την λάθος κατεύθυνση και είναι καλυμμένος με αίμα. Αντί να επικεντρωθεί στον τραυματισμό της, συνεχίζει να ταΐζει το μωρό της και φροντίζει να είναι εντάξει. Το ατύχημα συνέβη στην Βραζιλία.

"Δεδομένων των συνθηκών, έκανε αυτό που ήξερε ότι θα ανακούφιζε το μωρό της. Στη μέση ενός τροχαίου, πιθανόν να είχε πάθει μερικό σοκ και να μην το συνειδητοποιούσε ή να μην την ένοιαζε τι σκέφτονταν οι άλλοι. Τουλάχιστον είναι και οι δύο ζωντανοί", έγραψε κάποιος.

"Αυτή η μητέρα πρέπει να θεωρείται ηρωίδα υπό αυτές τις συνθήκες και όσοι δεν την σέβονται αρκετά για να την βοηθήσουν, θα έπρεπε τουλάχιστον να της προσφέρουν μια κουβέρτα. Ντροπή τους.

Δεν θα έπρεπε να την μειώνουν που ταΐζει και παρηγορεί το παιδί της. Είναι μια τρυφερή και συμπονετική μητέρα. Της βγάζω το καπέλο και εύχομαι εκείνη και το μωρό της, καθώς και τα άλλα θύματα, να είναι καλά", σχολίασε κάποιος άλλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share