Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Ζακ Σιράκ!

Παγκόσμιος Θρήνος!

26 Σεπτεμβρίου 2019 13:36
Θρήνος: Πέθανε ο Ζακ Σιράκ!

Τα κακά μαντάτα για το θάνατο του, ανακοίνωσε η οικογένειά του στο γαλλικό πρακτορείο! Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ, σύμφωνα σε όσα ανακοίνωσε η οικογένειά του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Δείτε επίσης: Πέθανε κορυφαία ηθοποιός!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά μέσα, ο πρώην πρόεδρος της χώρας απεβίωσε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 86 ετών.

Στη διάρκεια της 40χρονης και πλέον πολιτικής του καριέρας, κατέλαβε μερικά από τα ανώτερα αξιώματα της Γαλλικής Δημοκρατίας, με αποκορύφωμα την Προεδρία.

Βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος Γιώργος Πεσματζόγλου!

Θρήνος έχει ξεσηκωθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στα 46 του ο Γιώργος Πεσματζόγλου!

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Πάτρα το 1972. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αναστασίου και της Ελένης Πεσματζόγλου.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Κούβας, όπου και εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας. Οι συγγενείς και όλοι όσοι τον γνώριζαν, θα τον αποχαιρετήσουν αύριο στις 16:00 μμ, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο 1ο Δημοτικό Κοιμητηρίου Πατρών.

Πέθανε γνωστή 32χρονη αθλήτρια!

Σοκ στον κόσμο των μαχητικών σπορ, καθώς πασίγνωστη αθλήτρια του ΜΜΑ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών.

Η αθλήτρια βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, με τις πιθανότητες επιβίωσής της να είναι από την αρχή ελάχιστες...

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσα από τα social media, ενώ ανακοίνωση για τον χαμό της αθλήτριας εξέδωσε και το UFC.

Θρήνος στον κόσμο των μαχητικών σπορ καθώς σε ηλικία 32 ετών, πέθανε πασίγνωστη αθλήτρια.

Η 32χρονη γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά πριν λίγες ημέρες λόγω ανευρύσματος.

Η κατάστασή της ήταν από την αρχή δύσκολη και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, η οικογένειά της είχε απευθύνει δημόσια έκκληση μέσα από τα social media για οικονομική ενίσχυση.

Ο λόγος για την Katy Collins!

Πέθανε κορυφαία ηθοποιός!

Η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Βάλερι Χάρπερ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show» πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Τη δεκαετία του ’70 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της τηλεόρασης στις ΗΠΑ. Ως «Ρόντα» στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show» έδειξε το πλούσιο ταλέντο της και κέρδισε φήμη, χρήματα, αλλά και μια Χρυσή Σφαίρα το 1974. Ωστόσο όσο τυχερή ήταν η Βάλερι Χάρπερ στη καριέρα της, άλλο τόσο άτυχη φαίνεται πως είναι στη ζωή.

Να σας θυμίσουμε πως: Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα! (Video)

Tον θάνατό της από καρκίνο στον εγκέφαλο επιβεβαίωσε η κόρη της, Κριστίνα αλλά δεν είπε που πέθανε.

Η Χάρπερ γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου του 1939 στο Σάφερν, Νέα Υόρκη, και ήταν η κόρη της Άιβα Μίλρεντ και του Χόγουαρντ Ντόναλντ.

Ο πατέρας της ήταν πωλητής φωτιστικών και η μητέρα της γεννήθηκε στον Καναδά και έγινε νοσοκόμα. Είχε άλλα δύο αδέλφια.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια στο Broadway, κάνοντας το ντεμπούτο της στο μιούζικαλ Take Me Along, το 1959 και έχει λάβει δύο χρυσές σφαίρες.

Από το 1986 έως το 1987, η Χάρπερ εμφανίστηκε ως Βάλερι Χόγκαν στην κωμική σειρά Valerie.

Οι πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις της περιλαμβάνουν ρόλους στο Freebie και το Bean (1974) και το δεύτερο κεφάλαιο (1979), οι οποίες

και οι δύο βραβεύτηκαν με τις υποψηφιότητες της Golden Globe Award . Η Χάρπερ Το 2010, ήταν υποψήφια για το βραβείο Tony για καλύτερη ηθοποιό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share