Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατί ο Σάκης Ρουβάς κάνει ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ σε σχολείο;;; ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό βίντεο!!!

22 Ιουνίου 2013
Γιατί ο Σάκης Ρουβάς κάνει ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ σε σχολείο;;; ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό βίντεο!!!

Πρεσβευτής μίας μεγάλης εκστρατείας που μοναδικό σκοπό έχει να δει ξανά παιδικά χαμόγελα να λάμπουν, είναι ο Σάκης Ρουβάς στην Κύπρο!

Ο ίδιος βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου στην Λεμεσό όπου τοποθετήθηκαν νέα έπιπλα στην τραπεζαρία και δημιουργήθηκε αίθουσα για το πρόγραμμα αγωγής και υγείας.

Το πρόγραμμα «Συμμετοχή» στο οποίο είναι πρεσβευτής ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την εταιρία Χαραλαμπίδης - Κρίστης έχουν ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών στα σχολεία για το πρόγραμμα Αγωγή και Υγεία. Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα σκοπός είναι η δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος, στο οποίο οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν υγιείς συμπεριφορές και να υλοποιήσουν δράσεις που θα προάγουν την υγεία. Επιπλέον συνεισφέρει στην υλοποίηση συγκεκριμένων έργων σε παιδικά πάρκα και λέσχες.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο του Πύργου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές αλλά και να κάνει μαζί τους εργασίες μέσα στις αίθουσες των σχολείων συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στο πρόγραμμα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ συγκινητικό.

gossip-tv.gr

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share