Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην Αθήνα!

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί;

25 Σεπτεμβρίου 2019 15:16
Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην Αθήνα!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη στην Αθήνα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης!

Λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, από την 07.00΄ ώρα της Πέμπτης 26/09/2019 έως και την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής 27/09/2019, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας αυτών στις οδούς περιοχής Δήμου Αθηναίων που αναφέρονται πιο κάτω:

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν:

-Ευρυδάμαντος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πύρρας και Γαλαξία και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
-Λεοντίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σφιγγός και της βοηθητικής οδού της Λ. Συγγρού (παράδρομος).
-Βοηθητική οδός Λ. Συγγρού (παράδρομος), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λεοντίου και Γαλαξία.
-Γαλαξία, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σφιγγός και της βοηθητικής οδού της Λ. Συγγρού (παράδρομος).

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Πέμπτη 26/9: Κανονικά θα λειτουργήσουν τρένα και προαστιακός!

Κανονικά θα διεξαχθούν την Πέμπτη τα δρομολόγια στα τρένα, στον Προαστιακό και στις τουριστικές διαδρομές, μετά την αναστολή της 24ωρης απεργίας της ΠΟΣ.

Δείτε επίσης: «Παραλύει» η χώρα από την απεργία! Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο, με την αναστολή των κινητοποιήσεών τους «δίνουν πίστωση χρόνου» στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να τους κατατεθεί πρόταση που αφορά την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας στην ΕΕΣΣΤΥ, η οποία έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ίδιους, «θέτει σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον, ενόψει μάλιστα της συγχώνευσης της ΕΕΣΣΤΥ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Όπως υποστηρίζουν οι σιδηροδρομικοί, κατά την διάρκεια επαφών της ΠΟΣ με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά από δέσμευση της τελευταίας για ικανοποίηση του αιτήματός τους, αποφασίσθηκε η αναστολή για μια εβδομάδα των κινητοποιήσεων σε τρένα και προαστιακό.

Στο πλαίσιο αυτό, με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι την Πέμπτη θα εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια στα τρένα και τον προαστιακό. Εν τω μεταξύ, η συλλογική σύμβαση εργασίας του ΟΣΕ που έχει ήδη υπογραφεί από τον Μάρτιο, βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να τύχει της έγκρισης της κυβέρνησης για ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί.

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), στην Πιερία. Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αυξημένη η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας! (photo)

Οι κυκλοφοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες 10 το βράδυ έως 6 τα ξημερώματα, θα εφαρμοστούν, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης, από σήμερα έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη (από τις 22.00 έως 06.00 της επόμενης μέρας), τις παρακάτω ημερομηνίες: Δευτέρα (23 Σεπτεμβρίου 2019), Τρίτη (24 Σεπτεμβρίου 2019), Τετάρτη (25 Σεπτεμβρίου 2019), Πέμπτη (26 Σεπτεμβρίου 2019), Παρασκευή (27 Σεπτεμβρίου 2019) και Δευτέρα (30 Σεπτεμβρίου 2019). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share