Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Αποστολάκης μετά από τροχαίο!

Τραγικό!

25 Σεπτεμβρίου 2019 11:42
Στο νοσοκομείο ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Αποστολάκης μετά από τροχαίο!

Χειρουργήθηκε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αποστολάκης, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο τραυματίζοντας τον έξω από το πάρκινγκ στην πλαζ της Ραφήνας!

Δείτε επίσης:Σοκ! Ανήλικος μαχαίρωσε τον πατέρα του στη Ρόδο!

Όπως αναφέρουν πηγές, η κόρη του και δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου κυρία Μαρία Αποστολάκη, το χειρουργείο που έκανε ο πατέρας της στο πόδι ήταν επιτυχημένο και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η κυρία Αποστολάκη ρώτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας γιατί δεν υπήρχε κάποιο ασθενοφόρο στην πόλη την ημέρα των εορτασμών της Παντοβασίλισσας, ενώ υπήρχαν τρεις παράλληλες εκδηλώσεις.

Να σημειώσουμε πως το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος μετά από περίπου μιάμιση ώρα!

Τραγικό: Οδηγός χτύπησε νέο με πατίνι και τον παράτησε!

Παρά λίγο να θρηνήσουμε θύματα από τροχαίο! Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο πατίνι έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο!

Δείτε επίσης: Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Χίο, για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό ενός οχήματος ο οποίος παρέσυρε ένα νεαρό που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι τραυματίζοντάς τον, αλλά δεν τον βοήθησε μετά το τραγικό συμβάν.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χίου – Καρφά, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το πατίνι με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μαζί του! Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Ο υπαίτιος οδηγός τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να φωνάζουν να σταματήσει!

Η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, μιας και για καλή τύχη, στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν τμήματα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ το έχουν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χίου, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά και πήρε εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Σκιάθου η είδηση του τραγικού θανάτου 58χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο σύζυγος της. Τραγωδία στην Σκιάθο: Νεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο!

Το ζευγάρι διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί της Σκιάθου στην περιοχή Πανόραμα.

Η Αγγλίδα τουρίστρια με τον Άγγλο σύζυγο της μετά την νυχτερινή τους έξοδο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στην προσπάθεια της να γυρίσει στο σπίτι τους φέρεται να λιποθύμησε, λόγω μέθης, πέφτοντας έτσι στο αγροτικό οδόστρωμα στον εξωτερικό χώρο της οικίας. Τραγωδία στη Σκιάθο: Άντρας έπαθε ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε!

Ο άντρας της εκείνη την στιγμή είχε μεταβεί στο αυτοκίνητο τους με σκοπό να εισέλθει στο οίκημα χωρίς όμως να προσέξει την πεσμένη στο έδαφος σύζυγο του πέρασε από επάνω της με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η 58χρονη Αγγλίδα να χάσει την ζωή της! Σκιάθος: Αεροπλάνο πετά "ξυστά" από τα κεφάλια των τουριστών! (Video)

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κέντρου υγείας Σκιάθου στο οποίο μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share