Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας! Που έχει μποτιλιάρισμα; (photos)

Με δυσκολία η κυκλοφορία των οχημάτων!

25 Σεπτεμβρίου 2019 11:04
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας! Που έχει μποτιλιάρισμα; (photos)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας, με την κίνηση στους δρόμους σε βασικούς οδικούς άξονες να είναι αυξημένη και να επικρατεί μποτιλιάρισμα. Πέμπτη 26/9: Κανονικά θα λειτουργήσουν τρένα και προαστιακός!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία μποτιλιάρισμα παρατηρείται στα εξής σημεία:

-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από ΚΤΕΛ έως Νέα Φιλαδέλφεια
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ
-Λ. Κηφισίας (άνοδος)
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
-Βασ. Αμαλίας
-Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)

Αναλυτικά η ενημέρωση της Τροχαίας με τους δρόμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή την ώρα:

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

24ωρη απεργία: Κλειστά τα σχολεία όλης της χώρας

Στην 24ώρη απεργία την οποία έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχουν δάσκαλοι και καθηγητές, που αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Έτσι, τα σχολεία την ερχόμενη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΔΟΕ αναφέρει ότι βασικό αίτημα αποτελεί η απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου και τονίζει σε σχετική ανακοίνωση: «Ο αφοπλισμός του συνδικαλιστικού κινήματος διευκολύνει την κυβέρνηση στη λήψη μέτρων κατά των εργαζομένων και στην περιστολή των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε. Τα συνδικάτα μπορούν να ρυθμίζουν και να διαφυλάσσουν την εσωτερική τους λειτουργία στη βάση δημοκρατικών και συμμετοχικών διαδικασιών που αποφασίζουν με αποφάσεις των οργάνων τους».

Ποιοι απεργούν την Τρίτη 24/9;

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη 24/09 ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ).

Δείτε επίσης: Μπαράζ απεργιών προκηρύξε η ΑΔΕΔΥ!

Ακόμη για τις 11:00 της ίδιας ημέρας αποφασίστηκε και η διοργάνωση συγκέντρωσης στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ του ΕΚΑ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα σωματεία-μέλη την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο κτίριο του ΕΚΑ για την καλύτερη οργάνωση και το συντονισμό των κινητοποιήσεων, με τη συμμετοχή της νομικής υπηρεσίας για τυχόν διευκρινίσεις, καθώς και να συνταχθεί υπόμνημα με τη συμβολή της νομικής υπηρεσίας «που θα εκφράζει την αντίθεση του ΕΚΑ και τις θέσεις του απέναντι στο πολυνομοσχέδιο», να κατατεθεί στο υπουργείο Εργασίας και να κοινοποιηθεί προς τα σωματεία-μέλη του.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε η εκτελεστική επιτροπή να μετατοπίσει την 24ωρη απεργία σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει νωρίτερα προς συζήτηση το νομοσχέδιο στη Βουλή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share