Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό! Τροχαίο για παίκτη του «Power of Love 2»!

Σοβαρό τροχαίο για έναν ακόμα παίκτη του «Power of Love »

25 Σεπτεμβρίου 2019 10:37
Σοκαριστικό! Τροχαίο για παίκτη του «Power of Love 2»!

Τροχαίο και για άλλον ένα παίκτη του Power of Love! Το ατύχημα σημειώθηκε στη Μύκονο όπου εργάζεται, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο του αναποδογύρισε!

Δείτε επίσης:Τροχαίο στη Γαστούνη:Νεκρός ο οδηγός!

Σοβαρό τροχαίο για τον πρώην παίκτη του «Power of Love 2», Αντώνη Χρόνη. Το τροχαίο σημειώθηκε στη Μύκονο όπου εργάζεται, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο του αναποδογύρισε. Χρειάστηκε να μεταφερθεί από το νησί των ανέμων στην Αθήνα για να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το σημείο που έγινε το τροχαίο.

Ο ίδιος ο Αντώνης Χρόνης δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο απαντώντας στα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε : «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας… δυστυχώς στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα σε έναν έναν ξεχωριστά. Έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο, βέβαια με έχουν στο Γεννηματά στην Αθήνα».

Αυτό είναι το τραγούδι για τον Πάνο Ζάρλα!

Όλοι θυμόμαστε το τραγικό τροχαίο την Παρασκευή 31η Μαΐου, που κόστισε την ζωή του Πάνου Ζάρλα, και συγκλόνισε όλο το Πανελλήνιο. Το δυστύχημα γέμισε θλίψη και δάκρυα όλους τους φίλους και την οικογένεια του, αλλά και εκείνους που δεν τον γνώριζαν πραγαμτικά. Μετά από τρεισήμισι μήνες, ο γνωστός τραγουδιστής Tus γράφει ένα νέο κομμάτι, αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην παίκτη και νικητή του Power of Love, που χάθηκε με τόσο άδικο τρόπο.

Δες και αυτό: Αποκάλυψη βόμβα: Ο Πάνος Ζάρλας λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο ήταν...

«Στο κανάλι μου θα ανέβει ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που αγαπήθηκε πολύ και μας άφησε νωρίς. Η κυκλοφορία αυτή γίνεται εννοείται με την ευγενή συγκατάθεση της οικογένειάς του», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπερ, ενώ το κομμάτι αυτό είναι μία διασκευή του τραγουδιού «Άγγελέ μου» του Πάνου Ψάλτη.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την όμορφη και συγκινητική κίνηση προς την μνήμη του γιου της ευχαριστώντας τους καλλιτέχνες.

Βουβός πόνος στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα: Κλάματα και πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία!

"Μαύρισε" η Μυτιλήνη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Όλες οι φωτογραφίες με τα κλάματα και το πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία....

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του, στις 31 Μαΐου, έχασε τη ζωή του στη Λ. Συγγρού σε ένα φρικτό τροχαίο!

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 28χρονο νεαρό....

Εκεί βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του χωριού, πρώην συμπαίκτες του από το Power Of Love, αλλά και η τελευταία του σύντροφος, Στέλλα Μιζεράκη!

Υπενθυμίζουμε πως επιθυμία της οικογένειάς ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Ωστόσο, ορισμένοι θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην εκκλησία για να τιμήσουν τον Πάνο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την κηδεία:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share