Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέμπτη 26/9: Κανονικά θα λειτουργήσουν τρένα και προαστιακός!

Δείτε αναλυτικά!

25 Σεπτεμβρίου 2019 08:35
Πέμπτη 26/9: Κανονικά θα λειτουργήσουν τρένα και προαστιακός!

Κανονικά θα διεξαχθούν την Πέμπτη τα δρομολόγια στα τρένα, στον Προαστιακό και στις τουριστικές διαδρομές, μετά την αναστολή της 24ωρης απεργίας της ΠΟΣ.

Δείτε επίσης: «Παραλύει» η χώρα από την απεργία! Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο, με την αναστολή των κινητοποιήσεών τους «δίνουν πίστωση χρόνου» στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να τους κατατεθεί πρόταση που αφορά την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας στην ΕΕΣΣΤΥ, η οποία έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ίδιους, «θέτει σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον, ενόψει μάλιστα της συγχώνευσης της ΕΕΣΣΤΥ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Όπως υποστηρίζουν οι σιδηροδρομικοί, κατά την διάρκεια επαφών της ΠΟΣ με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά από δέσμευση της τελευταίας για ικανοποίηση του αιτήματός τους, αποφασίσθηκε η αναστολή για μια εβδομάδα των κινητοποιήσεων σε τρένα και προαστιακό.

Στο πλαίσιο αυτό, με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι την Πέμπτη θα εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια στα τρένα και τον προαστιακό. Εν τω μεταξύ, η συλλογική σύμβαση εργασίας του ΟΣΕ που έχει ήδη υπογραφεί από τον Μάρτιο, βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να τύχει της έγκρισης της κυβέρνησης για ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί.

Σοκ: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Ιαπωνία όταν τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Δυστυχώς στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν περίπου 30 τραυματίες. Να σας θυμίσουμε: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!

Πλάνα που μετέδωσαν ιαπωνικά ΜΜΕ εικονίζουν μαύρο καπνό να υψώνεται από εκτροχιασμένα βαγόνια του συρμού και ανάστατους επιβάτες που βγαίνουν από το τρένο κοντά σε διασταύρωση των σιδηροτροχιών με το οδικό δίκτυο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν ποικίλης σοβαρότητας τραύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία.

Εκτροχιασμός τρένου στο Κονγκό - Τουλάχιστον 50 νεκροί

Τουλάχιστον 50 άτομα σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου στο Κονγκό, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανθρωπιστικών Υποθέσεων στο CNN.

Ο Steve Mbikayi είπε ότι το δυστύχημα έγινε στις 3 το πρωί της Πέμπτης στην πόλη Mayibaridi.
"Άλλη μία καταστροφή" έγραψε ο Mbikyai στον λογαριασμό του στο twitter, "εκ μέρους της κυβέρνησης, τα συλληπητήρια σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν".
Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει άγνωστη, αλλά τα ατυχήματα στις δημόσιες μεταφορές είναι πολύ συχνά στο Κονγκό.

Να σας θυμίσουμε άλλο ένα πρόσφατο δυστύχημα με τρένο: Σοκ!Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share