Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Δολοφονία Γραικού: Οι απειλές, οι εκφοβισμοί και το τεράστιο χρηματικό ποσό! (Video)

Καταιγιστικές αποκαλύψεις!

24 Σεπτεμβρίου 2019 14:30
Δολοφονία Γραικού: Οι απειλές, οι εκφοβισμοί και το τεράστιο χρηματικό ποσό! (Video)

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, που έπεσε νεκρός από έμπορο κρεάτων με τον οποίο, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές. Αποκάλυψη βόμβα: Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού βρίσκεται στο ημερολόγιο του!

Η εκπομπή στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεδίπλωσε το κουβάρι της δολοφονίας του, μαζί με τον αδερφό και το δικηγόρο του. Δολοφονία Γραικού: Το ημερολόγιο που "δείχνει" τον δολοφόνο!

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία Γραικού: Ποια ήταν τα ψέματα του δολοφόνου στην Αστυνομία;

Συνεχίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού και τα ψέματα που έλεγε ο δολοφόνος του στην Αστυνομία! Μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του ο 46χρονος δολοφόνος του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις στο πλαίσιο της δικογραφίας.

Ο γνωστός δικηγόρος των αδελφών του θύματος, Νίκος Διαλυνάς, εμφανίζεται βέβαιος ότι ο δράστης είχε συνεργούς που τον βοήθησαν να θάψει το πτώμα, αλλά και το όχημα του 59χρονου κτηνοτρόφου. “Είναι και άλλοι... Δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορεί μόνος του να τα έκανε όλα αυτά. Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία που αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Πιστεύουμε ότι οι συνεργοί του ήταν Ρουμάνοι εργαζόμενοι στη μονάδα του, οι οποίοι όλως τυχαίως την επόμενη της δολοφονίας έφυγαν από τη χώρα.

Ο ένας, ωστόσο, επέστρεψε κρυφά πίσω. Τον γνωρίζουμε...”, τονίζει ο κ. Διαλυνάς. Άλλωστε, όπως λέει, ο ίδιος ο δράστης έχει πει στις καταθέσεις του ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι διέμεναν στην κτηνοτροφική του μονάδα. “Πήρε τα μηχανήματα και έσκαβε... Μετέφερε το θύμα και δεν πήρε χαμπάρι κανείς; Αυτό είναι αδύνατο”.

Δημήτρης Γράικος δολοφόνος

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το θαμμένο αυτοκίνητο του θύματος δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα του, εκείνος φέρεται να τους είπε: “Εντάξει ρε παιδιά... Μου είχε πει ο Γραικός να το θάψω και μετά έφυγε για τα Σκόπια”. Στη συνέχεια βέβαια αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι “πιάστηκε στα χέρια” με το θύμα, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του Γραικού ήταν ατύχημα. Αποκάλυψη σοκ για τη δολοφονία Γραικού: Υπέστη διάτρηση στους πνεύμονες !

Παρότι ο δράστης προσπάθησε από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία να παραπλανήσει τόσο τις Αρχές όσο και τα συγγενικά του πρόσωπα που τον ρωτούσαν επίμονα αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο άνθρωπός τους, καθώς ήταν ο τελευταίος που τον είδε πριν εξαφανιστεί, δεν τα κατάφερε. Ο αδελφός του θύματος επέμενε και ο εισαγγελέας Εφετών Βασίλης Φλωρίδης τον άκουσε. Με διάταξή του άφησε ανοιχτή την υπόθεση, σημειώνοντας: “Σύμφωνα με την κοινή λογική, ο Δ. Γραικός δεν μπορεί παρά να είναι νεκρός. Η περίπτωση να έχει αυτοκτονήσει ή να απεβίωσε από φυσικά αίτια είναι σχεδόν απίθανη, διότι τουλάχιστον θα είχε βρεθεί το όχημά του. Για τον ίδιο λόγο αποκλείεται να έχασε τη ζωή του λόγω τροχαίου ατυχήματος. Περαιτέρω, ξεπερνά τα όρια της λογικής να δεχθούμε ότι ένας επιχειρηματίας και οικογενειάρχης μεθοδεύει την εξαφάνισή του, εγκαταλείποντας την οικογένειά του, τα παιδιά του και την επαγγελματική του ζωή και αναχωρεί για άλλη χώρα με πιθανότερη την ΠΓΔΜ, χωρίς έκτοτε και επί δύο και πλέον χρόνια να επικοινωνήσει με τα στενά συγγενικά του πρόσωπα και ιδίως με τα παιδιά του”.

Δολοφονία Γραικού: Ποια ήταν τα ψέματα του δολοφόνου στην Αστυνομία;

Γιατί όμως διαπληκτίστηκαν δράστης και θύμα; Η αιτία φαίνεται να ήταν οι οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του Γραικού, ο δράστης τού χρωστούσε 40.000 ευρώ και τη μοιραία ημέρα φαίνεται να του είχε πει ότι θα του δώσει 17.000 ευρώ, ωστόσο δεν το έκανε και αυτό προφανώς πυροδότησε τον καβγά.

“Αποκλείω”, υποστήριξε η σύζυγος του θύματος, “το γεγονός να του είχε δώσει σε ρευστό 17.000 ευρώ, γιατί δεν συνήθιζε να δίνει τόσο μεγάλα ποσά χωρίς να κοπεί τιμολόγιο. Αυτή την πληροφορία την έμαθα από τρίτους και συγκεκριμένα από υπάλληλο του Κτηνιατρείου στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δ.Δ την επόμενη της εξαφάνισης. Συγκεκριμένα, μου ανέφερε ότι ο Δ.Δ τού είπε ότι είχε δώσει στον σύζυγό μου περίπου 5.000 ευρώ”.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share