Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο παραγωγός των Simpsons!

Σε ηλικία 54 ετών!

24 Σεπτεμβρίου 2019 11:12
Πέθανε ο παραγωγός των Simpsons!

Πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών ο τηλεοπτικός παραγωγός επιτυχημένων σειρών animation J. Michael Mendel.

Ο Mendel συμμετείχε στην παραγωγή κορυφαίων τηλεοπτικών σόου όπως οι θρυλικοί Simpsons και το "Rick and Morty". Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Twitter ο συνεργάτης του και συν-δημιουργός του "Rick and Morty" Justin Roiland.

Για τις πέντε πρώτες σεζόν των Simpsons, ο Mendel εργάστηκε ως βοηθός παραγωγού και μέχρι το επεισόδιο "Make a room for Lisa" της δέκατης σεζόν ως παραγωγός. Αφού αποχώρησε από τη σειρά, εργάστηκε σε άλλα προγράμματα animation όπως τα "The Critic", "The PJs", "The Oblongs", The Pitts", "Kid Notorious", "Drawn Together", "Sit Down, Shut Up", "Good Vibes" και "Napoleon Dynamite".

Ως προς το "Rick and Morty", ο Mendel συμμετείχε ως παραγωγός για 22 επεισόδια, με πιο πρόσφατο το "The Rickshank Rickdemption" της τρίτης σεζόν.

O Mendel είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία EMMY για τους Simpsons (από τις συνολικά επτά υποψηφιότητές του) και ένα EMMY για το επεισόδιο "Pickle Rick" του "Rick and Morty".

Το τηλεοπτικό δίκτυο "Adult Swim" εξέφρασε μέσω Twitter τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Mendel.

Πέθανε ο Γιάννης Δαμιανόγλου!

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο εθελοντής του Νέου Βουτζά, Ιωάννης Δαμιανόγλου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η Έμυ Κροκίδη η οποία ανέφερε:

«Ο Γ. Δαμιανόγλου, ο εθελοντής του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου «έφυγε». Στο καλό φίλε Γιάννη». Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Ανατολή επί της Λεωφόρου Διονύσου και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Τραγωδία! Απήγαγαν και δολοφόνησαν 11χρονο κορίτσι!

Το πυροσβεστικό όχημα, μετέφερε 8 τόνους νερού και επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ. Ο Ιωάννης Δαμιανόγλου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου, για την απώλεια του συναδέλφου κ. Δαμιανόγλου Ιωάννη.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share