Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Οκτώ βρέφη νεκρά από πυρκαγιά σε μαιευτήριο!

Τραγικό!

24 Σεπτεμβρίου 2019 11:10
 Σοκαριστικό: Οκτώ βρέφη νεκρά από πυρκαγιά σε μαιευτήριο!

«Καταφέραμε να διασώσουμε 11 βρέφη, 107 μητέρες (...) και 28 υπαλλήλους», είπε εκπρόσωπος της κλινικής
Οκτώ βρέφη βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα μαιευτήριο της κεντροδυτικής Αλγερίας, ανακοίνωσε ένας υπεύθυνος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της χώρας.

Δείτε επίσης:Τραγικό: Έλουσε με βενζίνη πατέρα και κόρη για να τους κάψει!

"Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο οκτώ νεογνών, κάποια από τα οποία κάηκαν και άλλα πέθαναν από ασφυξία", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Νασίμ Μπερνάουι, διευκρινίζοντας ότι η φωτιά, τα αίτια της οποίας δεν έγιναν άμεσα γνωστά, ξέσπασε στις 03:50 τοπική ώρα στο "νοσοκομείο για μητέρες και βρέφη" Ουέντ Σουφ.

"Καταφέραμε να διασώσουμε 11 βρέφη, 107 μητέρες (...) και 28 υπαλλήλους" του κτιρίου, πρόσθεσε ο ίδιος.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας κινητοποίησε δεκάδες οχήματα που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την αλγερινή τηλεόραση, ο πρωθυπουργός της χώρας Νουρεντίν Μπεντούι ζήτησε την επείγουσα έναρξη έρευνας και έστειλε στον τόπο της τραγωδίας τον υπουργό Υγείας Μοχάμεντ Μιράουι.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και της κυβέρνησής του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε μωρό μέσα σε τάπερ!

Σοκ στην Κρήτη! Βρέθηκε μωρό μέσα σε τάπερ! Καταγγελία - σοκ: Την πλησίασε κύκλωμα ρομά έξω από κέντρο για να της "πουλήσει" παιδί (video)

Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ», έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.

Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, πιθανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018. Θρίλερ με γυναίκα που επιχείρησε να πουλήσει το μωρό της!

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Επισημάνθηκε ακόμη ότι σε 1,5 χρόνο έχουν γίνει 14 εργατικά ατυχήματα. Οι εργαζόμενοι όμως προχώρησαν και σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τον τρόπο που ο ιδιώτης εργολάβος λειτουργεί το εργοστάσιο, λέγοντας ότι τα ανακυκλώσιμα υλικά που οι δημότες πετούν στους μπλε κάδους... αντί να πηγαίνουν στην ανακύκλωση καταλήγουν στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων.

Όπως είπαν, το ίδιο έκανε ο εργολάβος πετώντας επί 180 ημέρες τα ανακυκλώσιμα υλικά στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων και δε γινόταν ανακύκλωση, αφού το εργοστάσιο δε λειτουργούσε.

Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό!

Ο γάμος κατέληξε σε μία απίστευτη τραγωδία καθώς η έγκυος νύφη άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Η 30χρονη Τζέσικα Γκουέντες ήταν έξι μηνών έγκυος στην κορούλα της. Είχε φορέσει το νυφικό της και ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτα τους, την περασμένη Κυριακή στο Σάο Πάολο.

Μπήκε στη λιμουζίνα που θα την μετέφερε στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον 31χρονο πυροσβέστη Φλάβιο Γκονσάλβεζ.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Απίστευτο! 18χρονη γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα!

Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόταν προς την εκκλησία άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να ζαλίζεται ενώ ένιωθε πόνους στο σβέρκο. Οι συγγενείς της πίστεψαν ότι ήταν απλώς πολύ αγχωμένη.

Κανείς και δυστυχώς ούτε η ίδια δεν γνώριζε ότι πάσχει από προεκλαμψία (μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που αν αφεθεί δίχως θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε έγκυο και έμβρυο).

Δυστυχώς, ωστόσο, στην περίπτωση της Τζέσικα, η συγκεκριμένη διαταραχή της στέρησε τη ζωή της μέσα σε λίγη ώρα. Μόλις η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία ένας συγγενής ζήτησε βοηθεια μιας και η η 30χρονη είχε ήδη λιποθυμήσει μια φορά μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει, η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, σε μια συνέντευξή του ο γαμπρός στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer είπε: «Ανησυχούσα γιατί αργούσαν πολύ να έρθουν. Ένας ξάδερφός της έτρεξε στο κόκκινο χαλί και μου είπε ότι η γυναίκα μου είχε χάσει τις αισθήσεις της».

«Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν καθισμένη, αλλά είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της και μου μίλησε. “Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα», ανέφερε ο Φλάβιο.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ! Τα νέα δεδομένα για τις γεννήσεις!

«Όλα είναι εντάξει, μου είπε. Απλά, ένιωθε ένα πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη την ώρα ξανάγινα ο διασώστης που είμαι στην Πυροσβεστική. Την πήρα έξω από το αυτοκίνητο, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί για το γάμο», περιέγραψε ο γαμπρός.

Η Τζέσικα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, αλλά εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην μαιευτική κλινική Matre Paoulista.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ή 30χρονη έγκυος υπέστη εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας της προεκλαμψίας κι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή. H Σοφία γεννήθηκε πρόωρη 6 μηνών, έχει βάρος 930 γραμ. και ύψος 34 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην εντατική μονάδα νεογνών.

Ο πατέρας με δάκρυα στα μάτια πήρε αγκαλιά την κόρη του και αποχαιρέτησε για πάντα τη σύντροφό του πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share