Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος ηθοποιός!

Η συγκινητική ανάρτησή της συζύγου του!

23 Σεπτεμβρίου 2019 19:39
Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος ηθοποιός...

Σε ηλικία 80 χρόνων, πέθανε το Σάββατο, ο ηθοποιός Σιντ Χεγκ, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε πριν από δύο εβδομάδες.

Η σύζυγός του Σούζαν Όμπεργκ με μία συγκινητική ανάρτησή της στο instagram, γνωστοποίησε τον θάνατο του συζύγου της.

Τροχαίο στη Γαστούνη:Νεκρός ο οδηγός!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Γαστούνη Ηλείας το μεσημέρι της Δευτέρας και ο οδηγός εντοπίστηκε νεκρός!

Δείτε επίσης:Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ: Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ξέφυγε της πορείας του και «καρφώθηκε» σε ελιά. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου νεκρός.

Ηλεία: Συνελήφθη 48χρονη διακινούσε επικίνδυνο ναρκωτικό!

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, δυο συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης, άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,5 γραμμάριων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ βρέθηκαν και 260 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα της συνθετικής ουσίας «Boom», στην Ηλεία.

Δείτε επίσης: Συνελήφθησαν δύο άτομα που «άνοιγαν» αυτοκίνητα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών!

Ένα από τα λεγόμενα «νόμιμα ναρκωτικά», που πωλούνται πάμφθηνα σε ελκυστικές συσκευασίες ως... αρωματικά χώρου αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία, διακινούσε στην Αμαλιάδα μια 48χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας!

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της γυναίκας, κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης, άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,5 γραμμάριων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ βρέθηκαν και 260 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα της συνθετικής ουσίας «Boom», που υποκαθιστά την κάνναβη αλλά ανήκει στην κατηγορία της... αρωματοθεραπείας και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μια από τις «νόμιμες» ουσίες που διατίθενται σε μίνι μάρκετ σε όλες τις πόλεις, καπνίζονται όπως το χασίς, όμως έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να επιφέρει στον χρήστη άνοια και διαταραχές της συμπεριφοράς, ενώ προκαλεί ακόμη οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και αναπνευστική ανακοπή! Η 48χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

*** Στα χέρια αστυνομικών της Τουριστικής Αστυνομίας έπεσε μια 40χρονη Ελληνίδα, η οποία διακινούσε το βράδυ του Σαββάτου στο Ναύπλιο το εξ ίσου επικίνδυνο ναρκωτικό Shisha, δηλαδή την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη που είναι αναμεμειγμένη με λάδι κινητήρα ή και οξέα μπαταρίας! Μαζί με αυτό, κατασχέθηκαν και δυόμισι ναρκωτικά χάπια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

*** Στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 36χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 9,8 γραμμαρίων και τρία ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Συναγερμός στο Βόλο: Συγκρούστηκε τρένο με αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στον Βόλο όταν τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί καθώς το όχημα είχε παραβιάσει τη σιδηροδρομική διάβαση που βρίσκεται 300 μέτρα από τον σταθμό του Βόλου.

Τα 40 άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία παρελήφθησαν από λεωφορείο προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Τραγωδία στα Διαβατά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 41χρονης εγκύου!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μέχρι να απελευθερωθεί η γραμμή, τα δρομολόγια Λάρισα - Βόλος θα εκτελούνται με λεωφορεία ενώ δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματισμό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share