Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε!

Σοκ!

23 Σεπτεμβρίου 2019 15:48
Τραγωδία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε!

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες στην Ιταλία, όταν ένας 34χρονος που είχε βγει για κυνήγι με τον πατέρα του άνοιξε πυρ και τον σκότωσε περνώντας τον για αγριογούρουνο. Άνδρας ξεκλήρισε την οικογένεια του! Σκότωσε τη σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους! (Video)

Ο 34χρονος είχε πάει με τον 55χρονο πατέρα του, Μαρτίνο Γκαουντιόζο, σε θαμνώδη περιοχή εντός εθνικού δρυμού, όπου απαγορεύεται το κυνήγι, κοντά στην πόλη Ποστιλιόνε της επαρχίας Σαλέρνο στη νότια Ιταλία, όταν είδε μια σκιά μέσα στα φυλλώματα, άκουσε θορύβους και νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο αγριογούρουνο πυροβόλησε χτυπώντας θανάσιμα τον πατέρα του στην κοιλιακή χώρα. Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί σήμανε συναγερμό και προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τον 55χρονο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 34χρονο και του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ κατέσχεσε το όπλο του κι εκείνο του θύματος. Η Ιταλία έγινε «Άγρια Δύση» κατήγγειλε η πρόεδρος της Ιταλικής Λέγκας για την Προστασία των Ζώων και του Περιβάλλοντος, Μικέλα Βιτόρια Μπραμπίλα, κάνοντας λόγο για «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στη χώρα. Τον περασμένο Οκτώβριο ο υπουργός Περιβάλλοντος της Ιταλίας είχε ζητήσει να απαγορευθεί το κυνήγι τις Κυριακές μετά το θάνατο ενός 18χρονου από πυρά κυνηγετικού όπλου κοντά στην ιταλο-γαλλική μεθόριο, ενώ δύο άλλοι άνδρες σκοτώθηκαν υπό παρόμοιες συνθήκες μερικές μέρες αργότερα.

Οικογενειακή τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας του και αυτοκτόνησε!

Ένας Ολλανδός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του και στη συνέχει έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ντόρντρεχτ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Ο 34χρονος δράστης πυροβόλησε επίσης και τραυμάτισε σοβαρά την 28χρονη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίριαμ Σλοτ.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 8 και 12 ετών.

Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε αυτή η οικογενειακή τραγωδία, ένα σπίτι στο πράστιο Χαμερστάιν του Ντόρντρεχτ, κοντά στο λιμάνι του Ρότερνταμ, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Μια από τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες που έχουν δει αστυνομικοί συγκλονίζει, καθώς μια 28χρονη μητέρα αναγκάστηκε, όπως δήλωσε, να σκοτώσει το ενός έτους παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Το σοκαριστικό έγκλημα έγινε στην Ρωσία, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η 28χρονη, Yulia Khabitova συνελήφθη για την δολοφονία του μικρού Τιμούρ, τον οποίο πρώτα στραγγάλισε και στην συνέχεια τον έθαψε.

Στην αναπαράσταση, η Yulia έδειξε ακριβώς τις κινήσεις της αλλά και τα λόγια που είπε στον Τιμούρ πριν τον πνίξει.

«Όλα θα πάνε καλά. Δεν θα πεινάσεις ξανά. Δεν θα κλάψεις ξανά». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της άπορης μητέρας προς τον γιο της, πριν του αφαιρέσει την ζωή.

Ο πατέρας του Τιμούρ, Denis Tkachev, είχε εγκαταλείψει την Yulia για μια άλλη γυναίκα, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα.

Η Khabitova αρχικά ανέφερε στις Αρχές πως το παιδί χάθηκε, κάτι που δεν έπεισε κανέναν ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει πως δολοφόνησε τον γιο της επειδή δεν είχε να τον ταΐσει.

«Τον στραγγάλισα, τον τύλιξα με μια κουβέρτα και τον έθαψα. Δεν είχα χρήματα για να του αγοράσω φαγητό», δήλωσε η 28χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Yulia είχε βρει πρόσφατα δουλειά σε ένα σούπερ μάρκετ και μάλιστα είχε προσλάβει και μια νταντά για τον μικρό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share