Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

Μέσω της παλιάς εθνικής η κυκλοφορία!

23 Σεπτεμβρίου 2019 12:58
Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), στην Πιερία. Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αυξημένη η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας! (photo)

Οι κυκλοφοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες 10 το βράδυ έως 6 τα ξημερώματα, θα εφαρμοστούν, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης, από σήμερα έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη (από τις 22.00 έως 06.00 της επόμενης μέρας), τις παρακάτω ημερομηνίες: Δευτέρα (23 Σεπτεμβρίου 2019), Τρίτη (24 Σεπτεμβρίου 2019), Τετάρτη (25 Σεπτεμβρίου 2019), Πέμπτη (26 Σεπτεμβρίου 2019), Παρασκευή (27 Σεπτεμβρίου 2019) και Δευτέρα (30 Σεπτεμβρίου 2019). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Καλλιμάρμαρο!

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, λόγω καλλιτεχνικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 18:00 έως τη λήξη της εκδήλωσης, ως εξής:

Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ της Ριζάρη και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share