Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Κατέρρευσε αίθουσα σχολείου! 7 νεκροί μαθητές!

Θλίψη!

23 Σεπτεμβρίου 2019 11:36
Τραγωδία: Κατέρρευσε αίθουσα σχολείου! 7 νεκροί μαθητές!

Επτά νεκροί μαθητές και αρκετά ακόμη τραυματίστηκαν από την κατάρρευση αίθουσας στο σχολείο τους σήμερα το πρωί στο Ναϊρόμπι, ανακοίνωσαν υπηρεσίες διάσωσης. Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

«Επτά μαθητές νεκροί, δεκάδες τραυματισμένοι μετά την κατάρρευση σχολικής αίθουσας στην Precious Talent Academy στο Νταγκορέτι», δυτικά της κενυατικής πρωτεύουσας, έγραψε στο Twitter η οργάνωση St John Ambulance που μετέχει στις επιχειρήσεις διάσωσης.

«Έως τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε επτά νεκρούς μαθητές και 57 τραυματίες επίσης μαθητές που νοσηλεύοντα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σάιρους Ογκούντα μιλώντας από τον τόπο της τραγωδίας. Σφαγή! Ελεύθεροι σκοπευτές εκτέλεσαν εν ψυχρώ 4 μαθητές! (video)

Η κατάρρευση σημειώθηκε τη στιγμή που οι μαθητές έμπαιναν στο σχολείο.

Εκατοντάδες κάτοικοι του Νταγκορέτι, μιας φτωχής περιοχής όπου οι κάτοικοι ζουν σε αυτοσχέδια καταλύματα,συγκεντρώθηκαν γύρω από το σημείο όπου οι διασώστες διεξάγουν έρευνες στα ερείπια για τον εντοπισμό επιζώντων.

Σύμφωνα με δημοσιoγράφο του AFP που μετέβη στο σημείο, γραφεία και βιβλία ήταν σκορπισμένα ανάμεσα στα ερείπια αυτής της ημιμόνιμης δομής, κατασκευασμένης από ξύλο και λαμαρίνες. Στην κατασκευή αυτή είχε προστεθεί άλλος ένας όροφος.

Τραγωδία: 17χρονος σκότωσε συμμαθήτριά του! (Photo-Video)

Συγκλονίζει η δολοφονία της Έλι Γκουλντ στη Βρετανία, η οποία έχασε τη ζωή της γιατί… απέρριψε τον 17χρονο Τόμας Γκρίφιθς. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Ο έφηβος που κρατείτο επί μήνες από τις αστυνομικές αρχές, εν τέλει ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα στις 3 Μαΐου. Τότε η αστυνομία είχε κληθεί στο σημείο από τους διασώστες και άμεσα κατέληξε στον Τόμας τον οποίο και συνέλαβε.

Τρεις μέρες μετά την σύλληψή του του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. «Η Έλι δέχθηκε βίαιη επίθεση και πέθανε» λέει ο αστυνομικός Τζιμ Τέιλορ που ανέλαβε τις έρευνες.

«Ήταν στον πρώτο χρόνο στη σχολή της και ήταν πολύ χαρούμενοι. Οι γονείς της μου είπαν πως σκεφτόταν μια καριέρα στην αστυνομία. Είχε πολλές επιλογές αλλά τα όνειρά της δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ» συμπληρώνει.

Αρχικά ο Τόμας αρνήθηκε την ενοχή του αλλά οι αστυνομικοί άμεσα κατέληξαν σε εκείνον. Αρνήθηκε τότε ότι την είχε δει όχι μόνο την μέρα του θανάτου της αλλά και τις προηγούμενες.

O έφηβος ήταν καλός φίλος με τη συνομήλική του αλλά όταν εκείνη απέρριψε το ερωτικό του ενδιαφέρον εκείνος τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της στο Γουίλτσαιρ. Η Έλι φέρεται να του είπε ότι ήταν πολυάσχολη για να κάνει σχέση κι εκείνος εξοργίστηκε.

Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Ο 17χρονος δράστης, σύμφωνα με τα όσα είπαν φίλοι του, περνούσε από κατάθλιψη μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share