Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος για 3χρονο αγοράκι! Το ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε!

Τραγωδία!

23 Σεπτεμβρίου 2019 09:49
Φρικτός θάνατος για 3χρονο αγοράκι! Το ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Σαν Αντόνιο του Τέξας όταν το ξέχασαν οι γονείς του στο αυτοκίνητο. Σοκ: Ξέχασαν παιδί σε αυτοκίνητο με 41 βαθμούς Κελσίου και το βρήκαν νεκρό!

Το άτυχο αγόρι ήταν το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019 ενώ το 2018 είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο συνολικά 54 άτομα. Σοκ: Ασυνείδητη μάνα ξέχασε το μωρό της και πέθανε από την ζέστη!

Ειδικά, δε, το Τέξας έχει την αρνητική πρωτιά σε αυτή την μακάβρια λίστα με 131 θανάτους ανθρώπων, από το 1991, που τους ξέχασαν σε όχημα.

Η εκτίμηση της αστυνομίας για την υπόθεση του 3χρονου αγοριού είναι ότι οι δύο γονείς, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από τον αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, πιθανότατα μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο. Ανήκουστο! Η μητέρα στηρίζει τον σύζυγό της που ξέχασε τα δίδυμά τους μέσα στο αυτοκίνητο και πεθάναν! (video)

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Είτε βιάζοναν είτε αφαιρέθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο τραγική» πρόσθεσε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι, ωστόσο, οι αρχές διεξάγουν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Τραγωδία: Δίδυμα μωρά πέθαναν στο αυτοκίνητο από την ζέστη... επειδή τα ξέχασε ο πατέρας τους!

Οργή έχει προκαλέσει η είδηση για την τραγωδία που συνέβη στις ΗΠΑ όταν ένας ασυνείδητος πατέρας ξέχασε τα δίδυμα μωρά του στο αυτοκίνητο... Δυστυχώς τα μωρά πέθαναν από την υπερβολική ζέστη!

Τα δίδυμα μωρά, 11 μηνών, έμειναν μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, όπου τα ξέχασε ο πατέρας τους και βρήκαν τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ένα αγόρι και ένα κορίτσι έμειναν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν ο πατέρας τους, ο 37χρονος πήγε στην εργασία του, σε ένα νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

Η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ όπως αναφέρουν οι ειδικοί ακόμα και η θερμοκρασία των 16 βαθμών Κελσίου μπορεί να αποβεί μοιραία για ένα μωρό σε κλειστό αυτοκίνητο.

Μόλις ο άνδρας τελείωσε την οκτάωρη βάρδιά του πήγε στο αυτοκίνητο και οδήγησε για μια μικρή απόσταση, όταν θυμήθηκε ότι είχε τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο.

Βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και άρχισε να ουρλιάζει έντρομος, σύμφωνα με τους New York Times.

Δυστυχώς και τα δυο μωρά ήταν νεκρά και οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι.

Φρίκη: Μητέρα ξέχασε την 2χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο και πέθανε από τη ζέστη!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι ηλικίας 21 μηνών στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν η μητέρα του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από τη ζέστη.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 6 Μαΐου, όταν ένας γείτονας εντόπισε σε κατάσταση σοκ το μόλις 21 μηνών κοριτσάκι στο αμάξι.

Ο άντρας εσεπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όμως λίγο αργότερα το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το παιδί έμεινε στο αμάξι, ύστερα από μία «λάθος συνεννόηση» των γονιών σχετικά με το ποιος θα το πάρει.

«Μια εμπεριστατωμένη έρευνα αποκάλυψε ότι το παιδί είχε μείνει μόνο του στο αυτοκίνητο για περίπου δυόμισι ώρες με το αυτοκίνητο σβηστό, στη ζέστη», δήλωσε ο Εισαγγελέας του Ocean County Bradley D. Billhimer.

Η έρευνα κατέληξε επίσης ότι η αιτία θανάτου του παιδιού προήλθε από ασφυξία, λόγω της ζέστης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share