Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία! Οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Στην οδό Στρατηγού Δαγκλή!

23 Σεπτεμβρίου 2019 07:39
Τραγωδία! Οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας. Σοκ! Ελαστικό «βόμβα» σκάει στο πρόσωπο του οδηγού! (Video)

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο στην οδό Στρατηγού Δαγκλή και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Αφού έσβησαν την πυρκαγιά, διαπίστωσαν πως μέσα στο όχημα υπήρχε ένας οδηγός, ο οποίος έχασε τη ζωή του, καθώς δεν κατάφερε να βγει, όπως φαίνεται, έξω από αυτό έγκαιρα.

Οι αρμόδιες Αρχές πλέον ξεκινούν έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια της πυρκαγιάς, αλλά και τα αίτια του θανάτου του οδηγού. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Θα εξετάσουν αναλυτικά τα στοιχεία της πυρκαγιάς και με όσα στοιχεία βρουν θα δουν αν πρόκειται για δυστύχημα, αυτοκτονία ή για πράξη εγκλήματος.

Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας στην Κρήτη. Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο, ενώ το αυτοκίνητο προς τα Μάλια.

Οι εικόνες από το δίκυκλο σοκάρουν, ενώ με δεδομένα τα συντριπτικά τραύματα του 50χρονου δικυκλιστή, οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ όπου διεκομίσθη δεν είχαν επιλογή παρά να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα!

Ένας νέος άνδρας, οδηγός μοτοσικλέτας, πέθανε στην άσφαλτο, στις 03:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Ζαγκλιβερίου στη Θεσσαλονίκη. Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λητής.

Σοκ! Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει! (photos)

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς. Φωτιά σε λεωφορείο στις Αχαρνές (photos)

Στις φλόγες τυλίχτηκε το αυτοκίνητο που βλέπετε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στη περιοχή της Μακρυκάπας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων…

Σύμφωνα με πληροφοφρίες ήταν λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα όταν το μαύρο αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» για άγνωστη αιτία, που διερευνάται.

Ο οδηγός πρόλαβε να βγει έξω από αυτό, ενώ στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και εθελοντές δασοπυροσβέστες των Ψαχνών.

Όπως θα δείτε το αυτοκίνητο καταστράφηκε:

Φωτιά σε λεωφορείο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην άνοδο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεσή του. Σύμφωνα πληροφορίες του ethnos.gr, ο οδηγός του λεωφορείου αρχικά είδε καπνό. Στη συνέχεια, άκουσε έναν κρότο, πιθανότατα από τον κινητήρα και έτρεξε με πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φωτιά. Ομως, δεν τα κατάφερε και έτσι έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική. Όπως ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου, η φωτιά ξέσπασε λόγω της παλαιότητας του οχήματος. Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία!

Στο λεωφορείο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν επέβαινε κόσμος.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία έχει διακοπεί ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα διεξάγεται με δυσκολία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share