Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στα σχολεία: Νεαροί χτύπησαν μαθητές σε Γυμνάσιο στο Π.Φάληρο! Μαθητής λιποθύμησε από ναρκωτικά στον Βόλο!

Χάος και ανησυχία!

22 Σεπτεμβρίου 2019 14:32
Τρόμος στα σχολεία: Νεαροί χτύπησαν μαθητές σε Γυμνάσιο στο Π.Φάληρο!  Μαθητής λιποθύμησε από ναρκωτικά στον Βόλο!

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση έζησαν την Παρασκευή το βράδυ ανήλικοι μαθητές έξω από σχολικό συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου, όταν ένα ζευγάρι νεαρών ενηλίκων, αγνώστων στοιχείων, κινήθηκε απειλητικά στο μέρος τους βρίζοντάς τους και χτυπώντας τους. Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Το ζευγάρι, που τόνιζε επανειλημμένα πως είναι από το Καματερό, έπιασε έναν ανήλικο μαθητή και τον χτύπησαν επειδή ζήτησε τον λόγο της συμπεριφοράς τους.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μαθητής, ρώτησε το ζευγάρι γιατί τους συμπεριφέρονται έτσι και τότε η κοπέλα, η οποία φορούσε γυαλιά μυωπίας και το σώμα της ήταν γεμάτο τατουάζ τον έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τον απειλεί χτυπώντας τον κιόλας στο πρόσωπο δύο φορές ενώ στην συνέχεια έβγαλε από την τσέπη της ένα σπρέι πιπεριού απειλώντας τον πως θα του το έριχνε στα μάτια. Κύπρος: Αλλαγές στην εμφάνιση των μαθητών στα σχολεία! «Παρελθόν» μούσια, σκουλαρίκια, κολάν και μακιγιάζ! (Video)

O μικρός μαθητής κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια των δύο δραστών και έφυγε προς το σπίτι του.

Μάλιστα καθ όλη την διάρκεια του επεισοδίου το ζευγάρι τόνιζε στους ανήλικους ότι έχουν έρθει από το Καματερό, φοβίζοντας τους ότι θα τους κάνουν κακό.

Να σημειωθεί πως οι φίλοι του νεαρού μαθητή, απομακρύνθηκαν από το σημείο καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία η οποία έφτασε με τρεις μηχανές της ΔΙΑΣ και ακινητοποίησε το ζευγάρι στις οδούς Εσπέρου και Ναιάδων.

Στη συνέχεια μετά και τις καταγγελίες των μαθητών οι άντρες τις ΔΙΑΣ κάλεσαν περιπολικό να προσαγάγει τους δύο δράστες όπου και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα του Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι μαθητές κάθονται έξω από το σχολείο τους και παίζουν ειδικά τις μέρες που το σχολείο είναι κλειστό. Το ίδιο ζευγάρι πριν από λίγες βδομάδες είχε επισκεφτεί το ίδιο σημείο την ώρα που βρισκόντουσαν μαθητές. Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο 4 παιδιά δημοτικού με τροφική δηλητηρίαση!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία εξετάζει το γεγονός της διακίνησης ναρκωτικών από το ζευγάρι στα ανήλικα παιδιά καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί κρούσματα γαι το νέο ναρκωτικό που υπάρχει στα σχολεία και επηρεάζει τις ζωές ανήλικων παιδιών από την νέα μορφή κάνναβης που έχει γίνει μόδα σε μαθητές 13 και 14 ετών και που οι dealers αλωνίζουν στα σχολεία ψάχνοντας τα θύματά τους.

Ο εφιάλτης της εισβολής των ναρκωτικών στα σχολεία αποτυπώθηκε πριν από λίγες ημέρες και σε ένα Γυμνάσιο του Βόλου, όπου η επιστάτρια βρήκε έντρομη έναν μαθητή πεσμένο στις τουαλέτες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μάλιστα την ώρα του μαθήματος!

Το ανησυχητικό περιστατικό συνέβη σε κεντρικό Γυμνάσιο– Λύκειο την περασμένη Δευτέρα και αποκάλυψε μετά από επίμονη έρευνα η εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής δοκίμασε την ώρα του διαλείμματος χασίς το οποίο φέρεται να είχε περάσει στο σχολείο ένας παλιός μαθητής του, ο οποίος είχε απομακρυνθεί πέρυσι από αυτό και φοιτά σε γειτονική σχολή.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βόλου και ενημερώθηκαν τόσο οι δικοί του γονείς όσο και όλων των μαθητών του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί. Ωστόσο, αν και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η τοπική Αστυνομία δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό.

Τραγωδία: 17χρονος σκότωσε συμμαθήτριά του! (Photo)

Συγκλονίζει η δολοφονία της Έλι Γκουλντ στη Βρετανία, η οποία έχασε τη ζωή της γιατί… απέρριψε τον 17χρονο Τόμας Γκρίφιθς. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Ο έφηβος που κρατείτο επί μήνες από τις αστυνομικές αρχές, εν τέλει ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα στις 3 Μαΐου. Τότε η αστυνομία είχε κληθεί στο σημείο από τους διασώστες και άμεσα κατέληξε στον Τόμας τον οποίο και συνέλαβε.

Τρεις μέρες μετά την σύλληψή του του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. «Η Έλι δέχθηκε βίαιη επίθεση και πέθανε» λέει ο αστυνομικός Τζιμ Τέιλορ που ανέλαβε τις έρευνες.

«Ήταν στον πρώτο χρόνο στη σχολή της και ήταν πολύ χαρούμενοι. Οι γονείς της μου είπαν πως σκεφτόταν μια καριέρα στην αστυνομία. Είχε πολλές επιλογές αλλά τα όνειρά της δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ» συμπληρώνει.

Αρχικά ο Τόμας αρνήθηκε την ενοχή του αλλά οι αστυνομικοί άμεσα κατέληξαν σε εκείνον. Αρνήθηκε τότε ότι την είχε δει όχι μόνο την μέρα του θανάτου της αλλά και τις προηγούμενες.

O έφηβος ήταν καλός φίλος με τη συνομήλική του αλλά όταν εκείνη απέρριψε το ερωτικό του ενδιαφέρον εκείνος τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της στο Γουίλτσαιρ. Η Έλι φέρεται να του είπε ότι ήταν πολυάσχολη για να κάνει σχέση κι εκείνος εξοργίστηκε.

Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Ο 17χρονος δράστης, σύμφωνα με τα όσα είπαν φίλοι του, περνούσε από κατάθλιψη μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share