Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες!

Απίστευτο!

22 Σεπτεμβρίου 2019 11:33
Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές  καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες!

Καιρός: Σε ποιες περιοχές σημειώθηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες;

Ιδιαίτερα αισθητή έχει γίνει η πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Νωρίς το πρωί πολύ χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Πώς θα είναι ο καιρός για σήμερα;

Στον πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες όπως καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

καιρός σήμερα

Αρκετά ενισχυμένοι αναμένεται να διατηρηθούν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο σήμερα καθώς θα πνέουν με εντάσεις που στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Στον χάρτη επισημαίνονται οι περιοχές όπου οι εντάσεις των ανέμων προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.

καιρός σήμερα

Μερομήνια: Βαρυχειμωνιά το 2020! Θα χιονίσει ακόμα και...

Βαρυχειμωνιά το 2020! Τι προβλέπουν τα μερομήνια για τον καιρό και τι πρέπει να ξέρουν οι πολίτες; Που θα χιονίσει; Δείτε πως αναμένεται να είναι ο καιρός φέτος τον χειμώνα του 2020 σύμφωνα με τα όσα καταμαρτυρούν όσοι μελετούν τα μερομήνια κάθε χρόνο!

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2020: Για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα ’χουμε συννεφιές και ελαφρές βροχοπτώσεις, πιο πολύ στο τέλος Οκτωβρίου.

Μερομήνια 2020-Καιρός: «Για 34η χρονιά παρατηρώντας τα φυσικά σημάδια, είδα ολωσδιόλου διαφορετικά σημάδια φέτος σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Μερομήνια καιρός

Χειμώνας 2020 καιρός προβλέψεις-Μερομήνια:Μετά τις επιτυχέστατες προβλέψεις μου του περασμένου έτους και τις αναφορές μου τον Μάρτιο, για δυνατά καιρικά φαινόμενα τον Ιούλιο που μας πέρασε και τους δύο καύσωνες μέσα στον Δεκαπενταύγουστο που τώρα διάγουμε, που βγήκα αληθινός απόλυτα (τώρα έρχεται ο β’ καύσωνας), θα σημειώσω το τι θα γίνει το επόμενο 6μηνο ως τις πρώτες μέρες του προσεχούς Φεβρουαρίου 2020.

Μερομήνια 2020-Καιρός: Είχα τον Μάρτιο επιπλέον προειδοποιήσει ότι μέσα στον Απρίλιο θα γνωρίζαμε σ’ ολόκληρη τη Κρήτη σφοδρές βροχοπτώσεις, και ήρθαν οι πλημμύρες που θυμόμαστε με πολλές καταστροφές.

Για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα ’χουμε συννεφιές και ελαφρές βροχοπτώσεις, πιο πολύ στο τέλος Οκτωβρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share