Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ! 14χρονη πέθανε στην προσπάθειά της να αντιγράψει βίντεο γνωστής YouTuber! (photo)

Τραγωδία!

21 Σεπτεμβρίου 2019 19:47
Σοκ! 14χρονη πέθανε στην προσπάθειά της να αντιγράψει βίντεο γνωστής YouTuber! (photo)

Μια YouTuber από την Κίνα θα αποζημιώσει τις οικογένειες δύο μικρών κοριτσιών, εκ των οποίων το ένα πέθανε καθώς προσπάθησε να αντιγράψει ένα από τα viral βίντεό της. Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 4χρονη Ελένη Παπαχατζή!

Η 25χρονη Ms Yeah, η οποία έχει επτά εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, είναι γνωστή για τον περίεργο τρόπο που μαγειρεύει στο γραφείο.

Σύμφωνα με το BBC δύο νεαρά κορίτσια από την Κίνα, ηλικίας 14 και 12 ετών, φέρονται να αντέγραψαν ένα βίντεο της, στο οποίο η Yeah φτιάχνει ποπ κορν.

Αυτό που έκαναν τα δύο κορίτσια ήταν να προσπαθήσουν να φτιάξουν ποπ κορν σε κονσερβοκούτι. Οι έφηβες ζέσταιναν αλκοόλ στο τσίγκινο κουτί αλλά αυτό εξερράγη.

Η 14χρονη Ζέζε πέθανε αργότερα, υποκύπτοντας στα τραύματά της. Η 12χρονη Σιαογιού χρειάζεται αισθητική χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Παρά την καταβολή αποζημίωσης, η YouTuber αρνήθηκε ότι τα κορίτσια αντέγραψαν το βίντεό της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως επιχείρησαν μια διαφορετική μέθοδο και ότι τα βίντεό της δεν προορίζονται να είναι εκπαιδευτικά.

Σοκ: Νεκρή σε τροχαίο γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια! Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση (photos)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας...

Σε ηλικία μόλις 30 ετών έφυγε από τη ζωή γνωστή τραγουδίστρια η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο στο Νέο Μεξικό την περασμένη Τετάρτη.

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά όταν ένας από τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων έχασε τον έλεγχο.

Από το ίδιο δυστύχημα ένα ακόμη 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του.

Συγκλονίζει η δήλωση της εκπροσώπου της τραγουδίστριας: «Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητήσουμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή.

Όλοι όσοι την γνώριζαν, ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής και για τα δύο είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει πλήρως», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν από το θανατηφόρο τροχαίο η ίδια ενημερώσει τους followers της πως στο δρόμο προς το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο θα συμμετείχε, είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς διαπίστωσε πως έμενε από βενζίνη

Πρόκειται τη γνωστή τραγουδίστρια της Country, Kylie Rae Harris.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πρώην ολυμπιονίκης! Την αναζητούσαν 2 εβδομάδες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ισπανία ότι η πρώην ολυμπιονίκης του σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία της Μαδρίτης, 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής της.


Η ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του 1992, εντοπίστηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προέρχεται από πτώση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ωστόσο, ή συνέχει κάτι άλλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η Οτσόα, στις 24 Αυγούστου είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο σούπερ μάρκετ, με τον τελευταίο που την είδε εκείνη την ημέρα, να είναι ένας γείτονάς της.

Από τότε δεν την είδε κανείς ξανά και μία εβδομάδα μετά άρχισαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα. Βρέθηκε τελικά νεκρή σε μια βουνοπλαγιά στη Μαδρίτη, κοντά στη πόλη Σερσεντίγια, όπου και έμενε, μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Ηταν 56 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share