Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε γνωστή ηθοποιός! (photos)

Μεγάλη απώλεια!

21 Σεπτεμβρίου 2019 17:16
Θρήνος: Πέθανε γνωστή ηθοποιός! (photos)

Σε ηλικία 56 ετών πέθανε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός Σούζαν Γουάνγκ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο σύντροφός της Τζέφ, ήταν δίπλα της όταν έφυγε από την ζωή. Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών! (photos)

Η άτυχη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από 13 χρόνια και όπως η ίδια είχε γράψει στο Facebook αντιμετώπιζε τη δύσκολη αυτή περιπέτεια με την υγεία της με «κουράγιο, χιούμορ, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

Η Σούζαν Γουάνγκ ήταν γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως: House Hunters, General Hospital, Criminal Minds και NYPD Blue.

Είχε πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Yale ενώ επίσης ήταν συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός ενώ είχε ασχοληθεί και με την πολιτική.

Σοκ: Νεκρή σε τροχαίο γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια! Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση (photos)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας...

Σε ηλικία μόλις 30 ετών έφυγε από τη ζωή γνωστή τραγουδίστρια η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο στο Νέο Μεξικό την περασμένη Τετάρτη.

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά όταν ένας από τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων έχασε τον έλεγχο.

Από το ίδιο δυστύχημα ένα ακόμη 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του.

Συγκλονίζει η δήλωση της εκπροσώπου της τραγουδίστριας: «Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητήσουμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή.

Όλοι όσοι την γνώριζαν, ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής και για τα δύο είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει πλήρως», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν από το θανατηφόρο τροχαίο η ίδια ενημερώσει τους followers της πως στο δρόμο προς το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο θα συμμετείχε, είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς διαπίστωσε πως έμενε από βενζίνη

Πρόκειται τη γνωστή τραγουδίστρια της Country, Kylie Rae Harris.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πρώην ολυμπιονίκης! Την αναζητούσαν 2 εβδομάδες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ισπανία ότι η πρώην ολυμπιονίκης του σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία της Μαδρίτης, 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής της.


Η ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του 1992, εντοπίστηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προέρχεται από πτώση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ωστόσο, ή συνέχει κάτι άλλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η Οτσόα, στις 24 Αυγούστου είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο σούπερ μάρκετ, με τον τελευταίο που την είδε εκείνη την ημέρα, να είναι ένας γείτονάς της.

Από τότε δεν την είδε κανείς ξανά και μία εβδομάδα μετά άρχισαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα. Βρέθηκε τελικά νεκρή σε μια βουνοπλαγιά στη Μαδρίτη, κοντά στη πόλη Σερσεντίγια, όπου και έμενε, μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Ηταν 56 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share